Van értelme pszichológushoz menni?
Egy próbát mindenképp megér. Nekem például tudott segíteni, problémamegoldásban is, de abban is, hogy ki tudtam neki kellően "panaszkodni" magam. Mikor mire volt nagyobb szükségem elsősorban.
Valóban nem csodát kell tőle várni, remélni, és a gondok sem fognak varázsütésre megoldódni. Lesznek olyan alkalmak, amikor úgy érzed, nem volt sok értelme, de ez ilyen; egyszer fent, egyszer lent. Máskor meg úgy érzed majd, hogy nagyobb haladás volt, mint előtte x alkalmon át.
Ő nem a gondokat fogja megoldani, hanem terelget a megoldás felé, de az igazi lépéseket még így is neked kell megtenni.
25! De a szülő élete az ami a leginkább meghatározza az életed!
Persze akinek van egy normális átlagos középosztálybeli szerelő apja, az ezt nem tudja hogy milyen amikor a te apad egy csodtomeg nyivákoló görcs ge.cidarab.
Ha meg van egy milliomos sebész, ügyvéd, vállakozó talpraesett sikeres apad, vagy anyad, vagy az anyadnak egy percig nem kell dolgoznia(meg neked sem) mert az apad mindent biztosít akkor meg fingod nincs hogy minden amikor egy büdös hajléktalan csodtomeg az apad és neked is az a sorsod hogy a mekiben szopj 40 évesen is
Kedves 38 kvara túlértékeled a dokikat, én magamat a rengeteg bajom ellenére egy értelmes nőnek tartom és volt olyan pszichológus aki sokkal egyszerűbb teremtés volt nálam, pedig nekem a gimit is nehéz volt elvégeznem, annyi bajom volt már akkor is….
Eleve azt nem akarta elhinni hogy 25+ évesen szűz vagyok… milyen pszichológus az, aki nem ilyet nem hisz el a páciensének?
Na erre mit lehet mondani?
Elhiszem hogy a legtöbb 30 éves szűz nem úgy nez ki mint én.
De meghazudtolni, meg a külsővel jönni…. Látod hogy milyenek tudnak lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!