Van értelme pszichológushoz menni?
Ahogy leírtam a szülőm eleve pszichopata
Férfi létére nem mer bemenni a boltba sajtot kérni a pultnál
10 éve úgy nez ki mint egy hajléktalan
Férfi létére bőg mint egy majom
Egy ilyen gyerekének nincs értelme orvoshoz menni
Pont neked lenne ertelme. Es apadnak is. O milyen kezelest kap?
Amugy a leirtak alapjan nem pszichopata, de sok mas lehet. Iszik?
Igen bevallom hogy tudom hogy valószínű nem pszichopata, csak gyűlöletből hívom így már 20 éve
Bár aki véresre veri a feleségét többször is, volt hogy a lánya(én) szeme láttára, azért az lehet hogy mégis pszichopata kicsit, nem?
Nem mintha az nem lenne elég, hogy férfi létére bőg, életképtelen, nem met bemenni a boltba, az apja hazában csövel és mióta az anyám elhagyta már 15 éve nem látott nőt.
Ilyen felmenőkkel vajon milyen kilátások vannak??
Nem akarok itt magamról beszélni, mert nem én vagyok a téma.
A kérdezőnek válaszoltam hogyha szuletesedtol fogva el van baszva az életed, akkor nincs értelme a dokinak, ha csak meghalt a kiskutyad, akkor van.
Jah és még azt is hozzáteszem hogy külsőleg pont hogy jóképű volt fiatalon, magas, izmos, tehat nem az a tipik csúnya incel, akitol hánynak a nők es mégis ekkora életképtelen balfasz.
10 eve viszont már úgy nézett ki kint egy csöves, amikor utoljára láttam
Bár most én sem nézek ki jobban no létemre.
Sokaknak igen, ezt hidd el.
Ja, nem a kis beszelgetes a lenyeg persze. Hanem hogy mit kezdesz az eleteddel. Es vam, akinek, sokaknak, segit a pszichologussal valo beszelgetes. Masoknak meg nem. 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!