Mi értelme élni ha úgy is elfelejtjük?
A legelterjedtebb elmélet szerint elfelejtjük életünket amikor vissza kerülünk a körforgásba a természet körforgásába. Testünk lebomlik, élet energiánk átalakul, atomjaink mást fognak alkotni már.
Mi értelme megtapasztalni a jó dolgokat ha úgyis elfelejtjük halálunkor.
Egyedül az zavar, hogy mivan ha még is emlékszünk életünkre halálunk után és megbánnám ha öngyilkos lennék. Mivel senkit nem ismerek közvetlenül aki visszatért volna a halálból így egy kicsit bizonytalan vagyok mostanában. Keresztény vagyok, de mindig meg van a félelem bennem, hogy nem igazi (ennyit erről vallást ne keverjük bele)
És nem, nem a gyakori kérdéseken keresek pszichológust csak kíváncsi vagyok mások hogyan bírkóznak meg ezzel, hogy lehet mindent el fognak felejteni.
11
Oké, de minek? Mi mitivál téged ha valószínűleg úgy is elfelejtjük?
Szörnyen klisé és elcsépelt, de:
néha fontosabb az utazás, mint maga az úticél.
14
De minek? Úgy is elfelejtjük. Nincs értelme
16
Nem tudom mi a bajod de ha egy kerdestől igy kiakadsz itt lenne az ideje elgondolgoznod nen kéne-e segítség. Ha ennyire paprikás vagy az csak azt sugallja te sajnálod magadat, nem vagy képes masokat elviselni.
Most megkerdezem megint. Mi adja a motivaciót hozzá?
Nem én akadtam ki a kérdéstől, te akadsz ki a válaszokon, mert nem simogatták a kis lelkecskédet az önsajnálatban. Engem rohadtul nem érdekel a te boldogtalanságod, sőt, már kifejezetten szórakoztat ez a makacsság.
Neked senki nem fog motivációt adni, mért tennénk, ha egyszer nem tartasz rá igényt. Neked így jó. Ennyike.
18
Nem te akadtál ki a kerdestől. És minden bizonnyal a nyelvtan se mehet nert már az alap kérdésben se azt kérdeztem, hogy mit kell csinálni hanem azt hogy miért kell azt csinálni. Kettőnk közül te cagy a boldogtalan hiszen te éled ki magadat az online világban. És a nyelvtannal nár megunt gont lehet mert soha nem írtam, hogy boldogtalan lennék.
Nyilván valaszolni fogsz erre is mert a való világban senki nem foglalkozik veled. De szívesen kielégitem érdekes vagyaidat, ha teged ez szórakoztat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!