Mindenki házasodik?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 2 és fél éve végeztem Gimivel... Ezután egy asztalos sulit végeztem el majd fél éve saját vállalkozasomba dolgozom! Lényeg ami lényeg látom, hogy nagyon sok Gimis osztálytarsam már férjhez megy, megkertek a kezét stb én meg itt vagyok, 21 évesen s még sehol semmi, mert a vállalkozás beinditasara fokuszaltam..nem nézem sokszor a social médiát de amikor ránézek ma nap is csak ezek jönnek szembe, azt érzem egyedül vagyok... Mert nincsen párom, na arról nem is beszélve házasságtol nagyon távol vagyok még... Rettenetes elvette az életkedvem... Megint csak.... Mindig amikor elérek sikereket vagy bármit, mindig jön valami ami megint csak lerombolja a hitetokt. 4. 14:04
11/14 anonim válasza:
Ilyen ne vegye el az életkedved, illetve próbáld ne hasonlítgatni magad, az életed másokéhoz, mert az ilyen nagyon le tudja az embert lombozni. Tudom, könnyű ezt mondani.
Pár évvel vagyok idősebb nálad, és az ismeretségi körömben többen vannak (meg én is), akik szintén egyedülállók. Szóval emiatt se aggódj, vagyunk még szinglik egypáran.
12/14 anonim válasza:
És leszek annyira G, hogy leírom, hogy 10 év múlva meg majd szép csendben elválnak.
13/14 anonim válasza:
Ő már válni fog, amikor te boldog leszel az igazival.
14/14 NPeti11 válasza:
21 évesen rá érsz még hidd el! Nagyon sokan akik fiatalon házasodnak hamar megunják egymást és válnak el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!