Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van, aki azért nem alapít...

Van, aki azért nem alapít családot, netán meg sem házasodik, mert nem szeretne senkihez sem alkalmazkodni (elég volt neki gyerekkorában a családhoz)? Vagy ismertek ilyet?

Figyelt kérdés

2023. jan. 4. 12:14
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
89%
Én sem szeretnék úgy alkalmazkodni senkihez, de ez nem tart vissza a családalapítástól teljesen mert ha találok olyan partnert akivel tényleg nagyon szeretjük egymást kölcsönösen és az összhang is megvan akkor én részemről lehet szó házasságról meg gyerekekről.
2023. jan. 4. 12:21
 2/31 anonim ***** válasza:
85%
Én. Egy komolyabb kapcsolat még rendben van, de a házasságkötés szerintem teljesen felesleges. Gyereket szülni pedig semmiképp se szeretnék erre a világra.
2023. jan. 4. 12:23
 3/31 anonim ***** válasza:
94%
Nem kellett alkalmazkodnom gyerekkoromban sem és szeretném, ha ez így maradna.
2023. jan. 4. 12:44
 4/31 anonim ***** válasza:
81%

Én nem szeretek alkalmazkodni, de nem ez a fő ok. Házasság - feleslegesnek tartom. Csak nehezebb lesz megszabadulni a másiktól, ha esetleg rosszul alakulnak a dolgok. Örökölhet utánam. Nem akarom felvenni a nevét. Nincs értelme.

Gyerek- nem szeretem őket, és csak részemről lenne áldozat. Tönkretenné a testem, egészségem. Szakításkor az anya nyakán maradnak. Pénz temető, végtelen anyagi teher ami 18 év után is tart. A mai ingatlan árak mellett a büdös életben nem költözne el tőlem. A nyakamra hozná a párját, nálam vállalnának gyereket. Egy bio atm lennék életem végéig.

2023. jan. 4. 12:46
 5/31 anonim ***** válasza:
97%
A komoly kapcsolat teljesen oké, de gyereket nem szülök, mert a felelősségen kívül nem bírnék elviselni ekkora kötöttséget.
2023. jan. 4. 12:47
 6/31 anonim ***** válasza:
98%

Komoly kapcsolatban vagyok, nekem ez is sok, többet nem akarok.

N

2023. jan. 4. 12:59
 7/31 anonim ***** válasza:
96%
A családalapításhoz két ember kell-és rengeteg pénz,biztos jövő,pozitív életszemlélet...Én pl.hajlandó lennék bizonyos szintig alkalmazkodni egy nőhöz,egész addig amíg a gyerek szóba kerül.Az már szinte beteges,mennyire nem akarok gyereket-szerintem ez a hozzáállásom az ami meggátol abban hogy egyáltalán próbálkozzak ismerkedni.Egyetlen porcikám sem kívánja a hagyományos családmodellt :anya,apa gyerekek...
2023. jan. 4. 13:03
 8/31 anonim ***** válasza:
98%

#8 miért kéne bzinak lennie?

Fentebb nem egy nő írta le, hogy szintén nem szeretne gyereket vállalni. Van akinek nem való, vagy megvannak a saját okai, amiért nem akar. Ez rájuk tartozik, mindenki élje úgy az életét, ahogy szeretné

2023. jan. 4. 13:24
 9/31 anonim ***** válasza:
93%

8, akkor te csak tökéletes családokat láttál, vagy inkább csak filmekben.

Pedig bizony tönkre tud tenni mindent egy gyerek, főleg, ha problémás. Mostanság meg egyre több az olyan. Meg eleve, kezdetben nem hagy aludni, szétrágja a melled, aztán hisztis dackorszakos, aztán hülyeségeket kérdezgető kisgyerek, majd bunkó tinédzer, aztán talán elköltözik jó esetben, és havi 1-2x látod. Sok-sok milliód rámegy, és sok hasznot nem hoz, az öröm se tartós, elillan, már, ha vkinek ebben van. Nem véletlen, hogy a legtöbb válás a szülést követő 1-3 évben van. Kicsinálja a szülőket, nem bírja ezt nagyon sok kapcsolat.

2023. jan. 4. 13:28
 10/31 anonim ***** válasza:
94%

"Egy munkahelyen, buszon, boltban is kell alkalmazkodni nap, mint nap."

Igen, addig az ideig, amíg ott tartózkodsz. És nem olyan szinten, mint egy kapcsolatban.

2023. jan. 4. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!