Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Társadalmilag nagyon gáz, ha...

Társadalmilag nagyon gáz, ha valaki 45 évesen házasodik?

Figyelt kérdés
Csak mert már 30 alatt megházasodnak az emberek, gondolom a csok is közrejátszik. De valóban gáz ha egy pasi 45 évesen köt házasságot?

szept. 14. 12:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
szept. 14. 12:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, még idősebben sem gáz.
szept. 14. 12:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy gáz? Ki szerint? És ahhoz képest, hogy nem házasodnának meg vagy hogy egyedülálló maradna?
szept. 14. 12:43
 4/11 A kérdező kommentje:
Hát ahol én lakok, már 24 évesen vagy hamarabb megházasodnak. Nem értem mire ez a nagy sietség, én csak akkor szeretnék házasodni, ha valóban meglelem az igazit. Társadalmi nyomás, és pletykák miatt nem akarok, se a rokonság nyomására. Így azt terjesztik rólam hogy meleg vagyok, pedig csak valóban olyan lányt keresek, akibe beleszeretek. Most 35 vagyok, de még nem leltem meg az igazi társam, így inkább vagyok egyedül. És ez miatt vannak a beszólások, és a hátam mögötti pletykák.
szept. 14. 12:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne is foglalkozz azokkal, akik ezt mondják. Van aki előbb találja meg az igazit, van, aki később. Ilyen az élet. Akkor kell házasodni, amikor azt te jónak érzed.
szept. 14. 13:17
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Társadalmilag pont az gáz, hogy egymás életében vájkálnak és sok személy ettől gázul érzi magát.

Más meg 25-30 év között házasodik, 45 évesen elválik, kezdhet mindent elölről. Inkább legyél boldog, hogy végre megtaláltad a boldogságot. Mindenki más le van tojva! :-)

szept. 14. 14:58
 7/11 anonim ***** válasza:

6+

Amiért mostanáig így alakult, az is teljesen mindegy.

szept. 14. 14:59
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A férjem 43 (nincs nagy korkülönbség köztünk), egy hónapja házasodtunk össze. Első (és remélhetőleg egyetlen) házassága mindkettőnknek. Így alakult az élet, 35 felett találkoztunk. Nem tudom, hogy pletykáltak-e róla, de szerintem nem különösebben érdekelte volna, ahogy én is letojom 1-2 emberen kívül mások véleményét.
szept. 14. 15:31
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én meg meleg vagyok, és nem akarok párkapcsolatot, öcsém heteró, ő sem akar párkapcsolatot.

És, hogy más erről mit gondol?

Hát leszarjuk!

Miért, mikor felveszik a csokot, ők megkérdeznek minket?

Hát nem!:D

Amúgy van olyan ismerősöm, aki most 50 éves és most lesz gyereke!

De olyat is ismerek, aki 60 évesen házasodott, mert egyszer jól jön majd az özvegyi nyugdíj.

Ki mondta, hogy csak szerelemből lehet házasodni?

Szerintem a sok politikus, vállalkozó, milliárdos azért házasodik, mert megtalálták az igazit?

Nem!

Őket baromira érdekelheti, hogy, Jucika mit gondol a közértből, hogy hozzáment egy rusnya vállalkozóhoz:D

szept. 15. 00:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Ma már mindegy.
szept. 15. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!