Mindenki házasodik?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 2 és fél éve végeztem Gimivel... Ezután egy asztalos sulit végeztem el majd fél éve saját vállalkozasomba dolgozom! Lényeg ami lényeg látom, hogy nagyon sok Gimis osztálytarsam már férjhez megy, megkertek a kezét stb én meg itt vagyok, 21 évesen s még sehol semmi, mert a vállalkozás beinditasara fokuszaltam..nem nézem sokszor a social médiát de amikor ránézek ma nap is csak ezek jönnek szembe, azt érzem egyedül vagyok... Mert nincsen párom, na arról nem is beszélve házasságtol nagyon távol vagyok még... Rettenetes elvette az életkedvem... Megint csak.... Mindig amikor elérek sikereket vagy bármit, mindig jön valami ami megint csak lerombolja a hitetokt. 4. 14:04
1/14 anonim válasza:
Ha a vállalkozásodból sok pénzt szerzel/fogsz szerezni, akkor jó az úgy neked, ahogy most van.
2/14 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy 21 évesen azon kéne siránkozni, hogy nem értél el semmit :D A férjem pl 29 volt, mikor találkoztunk.
3/14 anonim válasza:
Rengeteg ismerősöm még negyvenes korában sem találta meg az igazit.
4/14 Katona Dius válasza:
21 évesen még írtó fiatal vagy. Inkább azt mondanám, a volt osztálytársaid kapkodják el.
Én 28 voltam, féjrem 33, mikor össze házasodtunk. Bőven ráérsz még.
5/14 anonim válasza:
Nekem is ilyennel van tele a facebook évek óta. Ne szomorodj el, szerintem is elhamarkodják. Nem vagy lekésve semmiröl. Nem tudom, hogy ök milyen anyagiakra építik a házasságot, de a szülök kontójára nem kéne házasodni.
6/14 anonim válasza:
És majd lehet válik 2 év múlva a fele nincs miért szomorkodni.
7/14 anonim válasza:
Me aggódj, hamarosan ők fognak irigyelni téged amiért nem vagy házas és nincs gyereked.
8/14 anonim válasza:
"de amikor ránézek ma nap is csak ezek jönnek szembe,"
Pár év múlva meg elváltan, gyerekükkel, gondterhelt arckifejezéssel fognak veled majd szembe menni.
10/14 he84 válasza:
Nem kötelező házasodni, ne másokhoz mérd magad kérdező. Ahogy itt mások is írták, teljesen igazuk van, ők sietik el. Mindenki a maga ritmusában tegye azt, amit akar és azt is csak akkor, ha azzal senki másnak nem árt. Kár emiatt szomorkodni, ne versenynek fogd fel tévesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!