Milyen lenne, ha 30-40 évig semmit sem tudnánk a külvilágról?
Sziasztok!Sokszor elgondolkozom ezen a kérdésen.Tegyük fel, hogy holnap reggel bemennétek egy erdőbe és legközelebb 30 év múlva jönnétek ki onnan.30 évig semmit sem tudnátok a külvilágról, teljesen elszigetelődnétek a civilizációtól.Nem lenne internet se, csak étel ital, meg egy kis faház vízzel és árammal.Szerintetek, ha 30 év múlva(2054-ben)kijönnétek abból az erdőből milyen változásokat tapasztalnátok?Mennyit változna addig a világ?Mi lenne az első, amit még akarnátok tudni vagy kérdezni?
Izgatottan várom a válaszokat!
Nyilván ügyesednék fáramászásban tűzcsiholásban és gepárd vagy párducalakom is lenne, jobban látnék, sötétben is es gyorsabb lennek, és lehet már nyershúson is élnék.
A civilizácioban olyanokon csodálkoznék kb mint a Számkivetett c filmben is. Hogy nekem félnap mire kővel fával tuzet csinálok, a civilizácioban megcsak egy kattintás egy öngyújtóval.
Nekem gyorsaság tempo erő reflex kell leölni egy állatot, a civilációban meg bemész egy boltba csak.
En hidegvízben tóban esőben fürdök, a civilációban melegvíz is van.
A játékom egy szalmabábu, más meg egy képernyő előtt ül es le van fagyva mozdulatlan, es azt nézi órákig. Egy "pontot".
Én értem a madarakat is, az emberek meg nem értik egymást.
Meg ilyenek.
30 éve volt 1994. Ha már éltél, vesd össze a mai világgal. A nagy változást a számítógépek, az internet, a mobilok jelentik.
Hogy mi lenne az első? Nekiesnék a híreknek.
Jó kérdés: lenne ezután is fejlődés, de ezekkel (mint ma is) nem feltétlen foglalkoznék, csak néznék, hogy mi is van, mi az a "valami"? Korábban, a '90-es évek 1-2 újságjai vizionáltak fejlődéseket a 2000-es évekre, amiknek nagy része (még) nem valósult meg: az általad felvázolt esetben is ez lenne.
Röviden: le lennék maradva a világ akkori, új fejlődéseivel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!