Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Milyen lenne, ha 30-40 évig...

Milyen lenne, ha 30-40 évig semmit sem tudnánk a külvilágról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Sokszor elgondolkozom ezen a kérdésen.Tegyük fel, hogy holnap reggel bemennétek egy erdőbe és legközelebb 30 év múlva jönnétek ki onnan.30 évig semmit sem tudnátok a külvilágról, teljesen elszigetelődnétek a civilizációtól.Nem lenne internet se, csak étel ital, meg egy kis faház vízzel és árammal.Szerintetek, ha 30 év múlva(2054-ben)kijönnétek abból az erdőből milyen változásokat tapasztalnátok?Mennyit változna addig a világ?Mi lenne az első, amit még akarnátok tudni vagy kérdezni?

Izgatottan várom a válaszokat!

szept. 10. 17:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehetetlen, mert 30 év alatt kiirtják körülötted az erdőt
szept. 10. 18:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Van benne valami, de most ez csak feltételezés.Tehát tegyük fel, hogy nem irtják ki valami csoda folytán..m
szept. 10. 18:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Nyilván ügyesednék fáramászásban tűzcsiholásban és gepárd vagy párducalakom is lenne, jobban látnék, sötétben is es gyorsabb lennek, és lehet már nyershúson is élnék.

A civilizácioban olyanokon csodálkoznék kb mint a Számkivetett c filmben is. Hogy nekem félnap mire kővel fával tuzet csinálok, a civilizácioban megcsak egy kattintás egy öngyújtóval.

Nekem gyorsaság tempo erő reflex kell leölni egy állatot, a civilációban meg bemész egy boltba csak.

En hidegvízben tóban esőben fürdök, a civilációban melegvíz is van.

A játékom egy szalmabábu, más meg egy képernyő előtt ül es le van fagyva mozdulatlan, es azt nézi órákig. Egy "pontot".

Én értem a madarakat is, az emberek meg nem értik egymást.

Meg ilyenek.

szept. 10. 18:18
 4/8 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
100%

30 éve volt 1994. Ha már éltél, vesd össze a mai világgal. A nagy változást a számítógépek, az internet, a mobilok jelentik.

Hogy mi lenne az első? Nekiesnék a híreknek.

szept. 10. 19:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Jó kérdés: lenne ezután is fejlődés, de ezekkel (mint ma is) nem feltétlen foglalkoznék, csak néznék, hogy mi is van, mi az a "valami"? Korábban, a '90-es évek 1-2 újságjai vizionáltak fejlődéseket a 2000-es évekre, amiknek nagy része (még) nem valósult meg: az általad felvázolt esetben is ez lenne.

Röviden: le lennék maradva a világ akkori, új fejlődéseivel.

szept. 10. 20:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 30-40 év múlva remélhetőleg már nem élnék. De boldogan távoznék ily módon a fogyasztói társadalomból.
szept. 12. 12:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Sarkonfordulnék és visszamennék az erdőbe.
szept. 27. 01:13
 8/8 A kérdező kommentje:
#7 valószínűleg én is
szept. 27. 06:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!