Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magányos vagyok nagyon mit...

Magányos vagyok nagyon mit lehetne ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nagyon nehéz ez az egész helyzet. 23 évesen még soha nem volt barátnőm se. De emberi kapcsolatok terén se állok jól. Soha nem nyitottam a világ felé még egyszer se. Kegyetlenül önbizalom hiányos vagyok és nem tudom ez miért van.Mostanában értem el fejben arra a szintre, hogy ezzel kezdenem kellene valamit. Esetleg van itt hasonló sorsú ember? Én itt főként olyan emberrel beszélném át ezeket. Aki tényleg hasonló cipőben jár.

szept. 9. 23:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nekem már nincs senkim. Párom nincs, barátok elpárologtak.

Magányos vagyok, de azért igyekszem nem nagyon lógatni emiatt az orrom és próbálom elfoglalni magam. Ha belegondolok, sajnos nekem az eddigi emberi kapcsolataim nem adtak, hanem vittek. Nem is keveset, sajnos.

F

szept. 10. 04:59
 2/12 anonim ***** válasza:
Tarsasagba csak jarsz, suliba vagy munkahelyre, ott sincs senki?
szept. 10. 06:07
 3/12 anonim ***** válasza:
Rajtad múlik, hogy akarsz-e igazán változtatni ezen. Ha igen, akkor menj emberek közé, hívj fel régi osztálytársat, kezdj el beszélgetni egy szomszéddal, bárkivel!
szept. 11. 10:06
 4/12 anonim ***** válasza:

Próbáld meg magadat felüdíteni valamilyen pozitív élményt adó elfoglaltsággal! Az internet a végtelen lehetőségek tárháza!

Szülőktől teljesen távol élsz? Semmilyen kapcsolatot nem tartasz velük? Nagyszülők? Testvérek/unokatestvérek?

szept. 14. 16:32
 5/12 hgwell ***** válasza:
Nincs rá gyógyszeres és nincs rá ember vagy állat aki segítene ezen csak pár szó. Van, hogy egy pók a lakásodban beszél hozzád de ha leütõd csak szerencsét kíván neked és aztán nem beszél hozzád többet. Az élet rendje úgy fogalmazódik meg, ahogyan megtervezték. Ha Brad Pitt a Magyarországon 8.kerulet mély gyomrában szuletik 1960-ban, akkor nem lesznek "lapátfülei" amit bemérjenek a csatornán. Én épp most ütöttem le egy pókot de hidd el nem hiányolom. Tudod miért??? Mert nem a Julia Roberts volt az. Habár lehet ő is a leütést ígényelte volna, hogy ágyat fogjon. Én nem vagyok híve ennek, rögtön depis leszek a gondolattól. Amúgy a pók lehet másik időből vagy dimenzióból közvetít, hogy mielőtt megennének (mert ő is éhes) megkapd az információt vagy a 12 éves korodban történt általad nem látott vagy hallott eseményről, amelyet a te tetted vagy cselekményed előzött meg, hogy az kibontakozzon (a nem latott vagy hallott utótevékenység--amelyet nem biztos te közvetítesz--) ez a rádióműsor az, amelyet befogott Brad Pitt is a jelen időben vagy a múltban.
szept. 16. 23:25
 6/12 hgwell ***** válasza:
Érzed, ahogyan hálót sző...szinte hallod is... és hiányolod mert szereted vagy azért mert már nem szereted... vágyakozol az életem után de a nő a görcsösködés helyett mosolyog és kedves majd gyötrelmes görcsben próbál figyelmet szerezni mert alsóbbrendűnek számít mégis most a nők a felsőbbrendűség, ha belegondolunk mindig is ők voltak. Az állatok nòmenklatúrjában is felfedezni lehet a nők pusztító természetét (a férfiak utána haragot) az életben is majdnem megesznek szó szerint de azok, akik nem jó lelkek tovább fennmaradnak ....éjszaka... mert azok akik tovább fennmaradnak, ők az éjszaka... és akik tovább fenn tudnak maradni életben maradnak... de a nőstény akkor is és mindig éhes marad... a pók 32X éhesebb az embernél, de a saját mérgét eszi, hogy nyugodt tudjon maradni. Féreg nélkül nem maradni fenn addig, hiszen az a gyógyszeres, akár cukorbetegnek az insulin és a falat telekommunikációs, amiket lehet.
szept. 16. 23:36
 7/12 hgwell ***** válasza:
Illetve amiért a férfiak nagyon magányosak az a nők ivarérett ánjuszának mélysége és tágas borzalma, mert a férfiaknak már egyre kisebb az erekcióképességů húsocskája, amellyel kielégítheti a borzalmakat. Lehet ha sok pénzel mész el a halálba akkor a következő életedben vagy fordítva. A férfiak jelenleg anorexiára szednek gõrcsoldót amíg a nők bolémiásak.
szept. 16. 23:44
 8/12 hgwell ***** válasza:
Egyébként a póknak 3 pár lába van nem 1 pár. Tehát 3x kell jobban másszon és gondolkodnia ráadásul 8 szeme van, ami kifinomult neurális idegrendszert jelent. Szóval hatékonyabban, mint az ember. Amint robotot építenek belőle meg is élnek mindet, és hamarabb tudatukra ébrednek. ...ha szoktál nézni sci-fi filmed, azokban megtalálható a DNS és Test felépítés, mint a Pókemberben
szept. 16. 23:49
 9/12 hgwell ***** válasza:
Mostanában a Pókembertől és Pókemberből tanulnak a gyerekek nem a dokumentum vagy ismeretterjesztő filmekből. Nekem akkor is sző a pók ha nincs itt, mindig úgy hallom mellette pedig folyamatosan sípolva zùg a fülem. Remélem csak, hogy nem kõvettem el akkor hibát az előzőekben.
szept. 16. 23:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Te fogyatékos vagy? Ennyi baromságot régen olvasta
szept. 17. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!