Magányos lányok ti mivel töltöttètek a nyarat leginkább milyen programokat csináltatok?
Figyelt kérdés
aug. 25. 10:02
2/4 anonim válasza:
És kerülték az egyetemi bulikat, amiket a kezdőknek szerveznek a nem igazán egyenes fiatal férfiak kotonnal a zsebükben.
3/4 anonim válasza:
Sokat voltam kint a tó mellett írni, olvasni, rajzolni, kacsát etetni. Sokat sétáltam és hallgattam zenét. Edzettem otthon. Új recepteket próbáltam ki. Tanultam, ismételtem, ilyesmiket. Nem volt gyakran kikkel lógni mert az a néhány barátom aki van állandóan nyaraltak, mással lógtak, de jól éreztem magam.
4/4 anonim válasza:
A júniusom egy az egyben az államvizsgáról szólt, így akkor csakis azzal, illetve a felvételi elbeszélgetésekkel foglalkoztam, azok voltak az egyedüli programok.
Júliusban volt két diplomaosztó, amiből az egyik az unokatesómé, másik az enyém volt. Mindkettő után volt 1-1 kis ünnepi ebéd, kis összeröffenés. Júliusban volt még egy egyhetes nyaralás is a szüleimmel.
Ettől eltekintve, legjobb barátnőmmel találkoztunk keményen 1x a nyáron, apával viszont nagyon sokszor voltunk kint ketten horgászni. Meg volt még pár max. félnapos kirándulás is, de ennyiben ki is merült a nyaram.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!