Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyi volt a leghosszabb idő...

Mennyi volt a leghosszabb idő amit alvás nélkül töltöttetek? hogy bírtátok ki?

Figyelt kérdés
2023. jún. 19. 00:39
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Régebb teszteltem, hogy mennyi időt bírok ki alvás nélkül...70 óráig bírtam ki azaz majdnem 3 napig, és nem ittam/ettem semmi olyant ami esetleg segíthet ébren tartani, ellenkezőleg mind a 3 napon bevettem 1-1 altatót. Kíváncsi voltam,hogy milyen erős az akaratom...S majdnem az életem vesztettem el miatta(majdnem elütött egy autó)
2023. jún. 19. 00:56
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Kb. 36 óra. Egyszerűen átestem a ló túl oldalára délelőtt 11-ig fennmaradtam és már nem akartam lefeküdni, mert felborult volna a rendszer, álmos se voltam onnantól. De hozzáteszem csak otthon voltam, szóval nem volt nehéz kibírni.
2023. jún. 19. 01:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 38 óra. Tavasszal olyan helyen nyaraltunk, ahol a hazaihoz viszonyítva 6 órás eltérés volt. Az utolsó napig se tudta a szervezetem megszokni az átállást, és este pedig repültünk haza, a pesti reptérről este (sötétben) kifelé autóval eltévedtünk. Így sikerült, hogy előző nap reggel 6-tól másnap majdnem éjfélig fent voltam.

Furcsa mód nem voltam annyira hű de kiütve.

2023. jún. 19. 07:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ui. Repülőn semmit se aludtam.
2023. jún. 19. 07:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kb 36 óra.
2023. jún. 19. 07:41
 6/7 A kérdező kommentje:
én tegnap délben keltem, azóta nem aludtam, ma 6 körül ittam egy kávét és azóta egész energikus vagyok
2023. jún. 19. 08:35
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

66 óra. Kicsit túlvállaltam magam, két állásom volt, plusz még a csúszó tárgyaim csináltam az egyetemen, és így jött ki a lépés. Kishíján elaludtam munka közben párszor, illetve a második nap már suttogást hallottam néha, plusz láttam káprázatokat (pl. láttam közeledni valamit a perifériában, aztán mikor odakaptam a szemem, nem volt ott semmi). Én mondjuk rengeteg koffeint ittam, de amúgy is szoktam.

Remélem, soha többé nem lesz ilyen, szerintem ezzel vallatni lehetne. Előbb bírok ki ugyanennyit kaja nélkül, mint alvás nélkül.

2023. jún. 21. 00:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!