Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Lányok,akik magányosak minden...

Lányok,akik magányosak minden téren,ti mivel kotitek le magatokat?

Figyelt kérdés

24 vagyok,igazából sem barátaim nincsenek,se kapcsolatom

1 barátnőm van,de ritkán tudunk találkozni sajnos.

Munkán kívül sehova nem járok.

Mostanában kezd kicsit jobban zavarni a dolog,mert állandóan dolgozom,vagy itthon fekszem kb.

Facebook és tiktokon kívül mást nem használok,tiktokot is csak gorgetem.

Más appokkal nem próbálkozok,mert ez a fizetosdi nekem nem szimpi.

Liknert próbáltam,de az kb egy kép nélküli Tinder,lealjasodva.

Neha-neha rám ír egy srác Facebookon,pár napig beszélünk,aztán hónapokra felszívódik,de mikor megint ír én hülye reagálok is rá..

Az életemben kb ez a legizgalmasabb 😅

Mivel tudnám magam lekötni?

Elég zárkózott és visszahúzódó vagyok egyébként.

Mondhatni szorongó

aug. 24. 22:27
 1/8 anonim válasza:
Szió írj priviben ha van kedved beszélgetni :) de tudom nem ez volt a kérdés :) olvass vagy valami kreatív hobbit keress
aug. 24. 22:33
 2/8 anonim ***** válasza:

Találj valami hobbit, vagy elfoglaltságot ami hosszabb távon is le tudja kötni a figyelmed és esetleg hasznos.

Nekem péládul ilyen a főzés, a testépítés, a sorozatok a cicák stb.

aug. 24. 22:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Rosszabb napjaimon social media fogyasztásával, de ez többet árt, mint használ. Ellenben youtube-on sok értelmes tartalom van, angol nyelven bármiről. A barátkozást én feladtam, mert már nem tudom élvezni és nem tudok megnyílni.
aug. 25. 01:15
 4/8 anonim ***** válasza:

Még otthon laktam

Én elkezdtem kártyázni joskártyát csináltam tapasztalatolbol pl ami aznap tortent velem általánisban irtam le pl ma voltak korulottem barátok vagy ma a munkakereses lehetoseg lett eloterben meg ezek ha kesobb kihuzom mit várjak.

Aztán elkezdtem szerencsejatekozni tobb százezreim lettek pár ezrekbol.

Aztán magamban egyedul társasoztam is.

Neha eljártam dolgozni vmi alja alkalmi munkákra mivel diplomaval nem vesznek fel sehova. Vagy kulfoldre.

Anya mivel rühelli a háziállatokat es ha nem vagyok otthon etetni se birom igy csak skorpiom lett(egyik ismim az araboknal dolgozik kőolajkutakon es hozott), annak csináltam a vackát és szaporitáson kereskedelmen is agyaltam, erre anyám meg a palija ki akartak a skorpiommal egyutt dobni az utcára igy egy ismimnek kellett nekiadnom ahol meg öngyilkos lett.(nagyon érzékenyek a skorpiok.)

Aztan ebbol a kb "ovodas társasjátékozós" életbol kimentettek haverok barátok mert rám voltak tapadva, állandoan jottek hozzám hivtak magukkal mindenhova igy belecsusztam az ejszakai életbe(barátom vagy jövőképem soha nem lett igyse..)aztán így csak drogok rendorsegi balhék lettek csak belole. (Amugy akkor volt a diplomavédésem is amikor nálam házkutatás volt..)

Így kapcsfuggo is voltam ill lettem, mert ha végre volt barátom azt megbecsültem, és akkor mindig csak en voltam aki szeret kötödik is (nem tapadtam soha), a másik soha nem kötődött, csak elvolt velem pár évig mielott lecserél. Es ilyenek voltak a legkomolyabb kapcsolataim is.

És már gondolkodtam azon hogy meg kéne halni.

Erre amikor szakitottam es pont nem volt munkám sem minden összejott anyám kivágott az utcára pénz es minden nelkul. Mert klimaxos beteg ember féltékeny az 50 éves hordohasu tata palijára.

Igy ossze kellett jonnom kényszerbol olyannal aki lakhatást ad. Aztán lett munkám alberlet szoszo talpraállás es végre szakitani tudtam.

Azota is túlélés van. Lakber fizetve de éhezés van közalkalmazotti dipkomas fizetésbol.

Barátom most sincs. Barátaim se.

aug. 25. 09:23
 5/8 anonim ***** válasza:
*a skorpiot elég havonta is etetni igy csak ez volt praktikus
aug. 25. 09:27
 6/8 anonim ***** válasza:

4.vagyok

Ja es mivel pr.stikat is ismertünk igy meg a nagy éjszakai életben, igy még abba is belecsílúsztam hogy a sok szenny szexkereső pasikat hozzájuk irányítom át vagy exeimet is meg random is minden pasit. Egy rakat uzletet összehoztam nekik. De amikor kezdődtek a rendőrségi ügyek más kapcsán, így ezzel gyorsan leálltam, nehogy még kerítés miatt is pampogjanak🤣

Nem egy csaj azóta is lelkitársam onnan, pl külföldön vannak már azóta vagy családjuk is van már azóta de írnak keresnek ha jönnek haza találkozunk, a lelki kötődés az megmaradt, dehát ezzel se tudok mit kezdeni, tehat az életben meg senkim.

aug. 25. 11:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Vannak hobbijaid? Vagy valami (hobbi, elfoglaltság), ami nagyon érdekel, de eddig, valamilyen okból, nem foglalkoztál vele különösebben? Érdemes lenne most ezeket vagy elővenni, vagy keresni ilyesmiket. Aztán, ha valamelyik nagyon megtetszik, olyan FB, Discord csoportokba is beléphetsz, hátha megismersz ott valakit.

.

Nekem is egy barátnőm van, aki bár sokat is jelent nekem, és a fél életünkben legjobb barátok voltunk, mi sem találkozunk valami sokszor. Neki nem igazán van ilyenekre igénye. Párkapcsolatom pedig nem volt még sosem. Volt egy idő, amikor nagyon éreztem a hiányát, de most megint úgy vagyok vele, hogy jobb enélkül, és ismerkedni se nagyon van már kedvem. Se baráti, se párkapcsolati síkon.

Így elég sok időt töltök egyedül. Olyankor itt válaszolgatok, neten olvasok mindenfélét, vagy könyveket, mindegyiket inkább célnyelveken. Vagy sorozatokat nézek, vagy nyelveket tanulok és/vagy tartok szinten, vagy új recepteket próbálok ki.

Egyetemen azért igyekszem aktívan részt venni eseményeken, meg néha unokatesókkal, kicsit tágabb rokonsággal is vannak programok, összeülések, szüleimmel is pár hetente vannak közös programok, azonban korombeliekkel kevés a kontaktom.

aug. 25. 12:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Mióta dolgozol, és mit?
aug. 25. 14:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!