Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Annyira összetört a szívem és...

Annyira összetört a szívem és végtelenül magányosan érzem magam mint még soha, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Már több mint egy éve mindennapos a depressziós hangulat és a szenvedés, néha teljesen be is pánikolok..

Egyszerűen nem tudom hogy lehet leélni így tovább egy életet hogy folyamatosan egy másik személyre gondolok a nap 24órájában, kínoznak az emlékek és a mi lett volna ha gondolatok, de már soha többé nem látom

Örök fájdalom és egyedüllét

Semmi nem segít se pszhilogus se baráti támaszok, hisz ezt az érzést semmi nem írhatja felül

Járt már valaki így? Mit tudott tenni vagy hogy lehet ilyen sebzetten élni ? Fiú vagyok

szept. 2. 12:56
 1/9 anonim ***** válasza:
39%
Megszokod. Nálam 10 éve ez van.
szept. 2. 13:57
 2/9 anonim ***** válasza:
80%

Nekem is volt ez így mikor elhagyott egy nagyon szeretett ember..

Kínlódtam sokáig, aztán a főnököm megsajnált és négyszemközt ezt mondta :

" Gondolj arra,hogy régen mással hempereg,aki elhagyott és eszébe sem jutsz "

Nyers volt,de igaza volt és hamar elfelejtettem, mert mindig erre gondoltam,amikor hiányzott....

szept. 2. 15:31
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Számomra olyan a helyzeted, mintha ülnél egy pocsolya előtt, és egy szép halat vizionálnál a vízbe - viszont a pocsolyában nincs semmilyen szép hal, és nem is lesz, hal a tóban meg a tengerben van, nem a pocsolyában. Vajon miért nem akarsz, illetve miért nem tudsz kimozdulni a pocsolyabámulásból? Miért jó neked ez azt az elviselhetetlenül rossz helyzetet ilyen hosszan fenntartani? Meddig fogod még bámulni a pocsolyát, és közben passzívan várni és vágyni? Mi lenne, ha elkezdenéd többre becsülni magad, és kilépnél ebből a nyomorult, lúzer helyzetből?
szept. 3. 08:00
 4/9 Awatpr0 ***** válasza:
100%
Hát figyelj én az alkohollal voltam így. Eléggé alkesz voltam/vagyok is, viszont amikor elhatároztam, hogy közel 5 hónapig nem fogok inni, nem is nagyon gondoltam rá. Az elején még igen, de valahogy sikerült törölnöm az alkohol iránti vágyaim gondolatait. Csinálj valami mást. Én elkezdtem sportolni. Nem tudom van e munkád/sulid, de ha otthon vagy sokat az nem jó, találj valami hobbit/sportot ami érdekel,minél kevesebbet legyél otthon a gondolataiddal eleinte. Utána szép lassan elfelejted.
szept. 5. 23:06
 5/9 anonim ***** válasza:
8%
Istennek terve van az eleteddel... Tudom mit erzel. Ameddig nem tertem meg szenvedtem mint a kutya es olyan dolgokkal vigasztaltam magam amivel nagyon nem kellett volna.. mostmar hogy mas szemmel latok mindent 100x elviselhetobb a gondolat, hogy nelkule kell elnem.. es szeretem meg mindig es elfogadtam h talan sose fog elmulni.. 🙏🏽 kuzdok a mai napig van h ujrakezdenem massal de meg sose sikerult . Hat ennyi diohejban. Ha gondolod menj el egy gyulekezetbe veszteni nem veszthetsz semmit.. en igazi hosszan tarto vigasztalast kaptam.. ja es ne fordulj a kabszerhez/alkoholhoz mert csak 100x jobban fog fajni minden.
szept. 6. 06:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

5 évvel ez előtt ért véget egy olyan kapcsolatom, amiben úgy éreztem meg találtam azt akit mindíg is kerestem. Egyik napról a másikra történt, az azt követő pár hónapom teljesen melankólikusan telt. Körülbelül fél évembe telt még összeszedtem magam lelkileg.

Elfogadtam az egészet és már nem érzem azt, hogy szükségem volna valakire az életben. Személy szerint azt érzem, hogy miután voltam vele és előtte még másokkal is, számomra ennyi volt a "pár keresés". Nem hiszem azt, minden áron mindenkinek szüksége van valakire.

De, ami nagyon fontos az az, hogy számodra kérdező, ez egyáltalán nem kell, hogy így legyen. A leg jobb tanácsot amit adhatok az az, hogy kezd el leírni (kézzel papírra, vagy egy naplóba, ez fontos) nagyon őszintén azt, hogy mit érzel. Fontos, hogy az ember ledobja magából ezeket a terhelő érzéseket. Eltarthat egy darabig míg megkönyebbültnek érzed magad, de a lényeg az, hogy "beszéld meg magaddal az érzéseidet". És próbáld meg tisztázni magadban azt is, hogy most hogyan tovább. A szünetelés akár több éves távon is képes segíteni, vagy ahogy azt mondják "az idő gyógyít".

Kitartás! 27/F

szept. 6. 18:23
 7/9 hgwell ***** válasza:
Csupa gyerekmese. Ennyi gyógyíthatatlan betegsegget. Nem kell kitartani! Fel kell adni a képet, hogy ő ott volt, mert ami csinálja ezt veled, az a kicsinyesség, azt akarod, hogy valaki sajnáljon mert a hormonok az agyadban hozzászoktak egy szeretetállapothoz, amelyet nem tudsz feldolgozni, mihelyt pótolni kezded elmúlik, így az õnsajnálat a legkínosabb, a tovàbblépés a leggyorsabb gyógymódja a betegseggre. Nem kell kitartani!! Kivéve ha szülődről van szó vagy szeretett gyermekeid szeretett szülőjéről...az más...az olyan szombat este. Milyen volt a szombat este meg a Péntek este, azt hiányolod, nem a gyerekek szülejét. A kielégülésért sokan adtak már nagyon sokat, de a legnehezebb feldolgozni, az életet, amelyet kaptak
szept. 17. 00:10
 8/9 A kérdező kommentje:
#7 Ezt nem teljesen értem, elég katyvasz
szept. 17. 16:10
 9/9 anonim ***** válasza:

"folyamatosan egy másik személyre gondolok a nap 24órájában, kínoznak az emlékek és a mi lett volna ha gondolatok"

A múltat nem tudod visszahozni.

Volna ... - Nem úgy van, így van.

Nézz előre, és magadra gondolj, hogy jó jövőd legyen.

szept. 28. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!