Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Most örüljek, hogy egy ilyen...

Most örüljek, hogy egy ilyen végtelenül toleráns korba születtem és nem valami rosszabba. Mondjuk a középkorba?

Figyelt kérdés

Gondoljunk csak bele, én vagyok a társadalom legalján. Egy ember, akinek nincsenek már álmai, mert már letett róluk. Nem lesz soha sem családja, mert egy undorító kreatúra külsőre, és pszichológiailag sem valami vonzó személyiség. Ja, és nincsenek barátai, akik védenék emiatt.

Valószínűleg örülhettek, hogy ebben a korban megúszom az emberek közönyével és néha gyűlöletével. Mert jóarcok szerint nem vagyok magyar, hanem valami bérenc. És igazuk is van, mert megmondom, hogy ez az ország kicseszettül élhetetlen. Aztán én vagyok a kollaboráns, meg a nyalis. A középkorban nem beszóltak volna nekem, hanem felakasztottak volna a falu főterén.

És nincs aki támogasson. Az erősek és hatalmasak játékszere vagyok.

2014. dec. 16. 07:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
75%

Mi a problem?

Nem tetszik az ország? Válassz másikat! Nincs senkid, szóval mehetsz.

Ha saját magadnak se tetszik a belsőd, akkor miért nem változol meg?

2014. dec. 16. 07:50
 2/18 A kérdező kommentje:

Mert egy evolúciós zsákutca vagyok. Megrekedtem itt, nem alkalmazkodtam. A génjeim nem lesznek ott a következő generációban.

Úgy fest, hogy már nem érdemes harcolni.

2014. dec. 16. 07:55
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok a génjeidnek! :( Az agyaddal, a döntéseiddel mi a helyzet? Tudod, az piszkál téged most is, hogy valami nem oké. Hacsak nem vagy benne a tanult tehetetlenségben, akkor kérlek, változtass!
2014. dec. 16. 07:57
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy te mennyit tudsz rinyálni apukám.
2014. dec. 16. 08:08
 5/18 anonim ***** válasza:
94%
Pedig nem látszol egy tájékozatlan, aluliskolázott fajtának. Egész összeszedetten fogalmaztál, elnyerte a tetszésem. Lépj ki a depiből és állj a sarkadra. :)
2014. dec. 16. 08:11
 6/18 A kérdező kommentje:

Az lényegtelen. A szolga kasztba születtem, de annak is a legalsóbb szakaszába. Nekem a szaporodás sem megengedett, mert azzal csak gyengíteném a népet. A legfelsőbb szolgakasztban lévők szaporodhatnak, mert nekik jó génjeik vannak.

Felettünk vannak a polgárok, akiknek megengedett, hogy művelődjenek és azzal barátkozzanak akikkel akarnak. Felettük pedig a testileg és szellemileg felsőbbrendű nemeslelküek. Ők irányítják a társadalmat. A kasztok között nem lehet átjárni. Ez már a tökéletes világ. Soha nem tarthatom a saját csecsemőmet a karjaimban, nem nevethettek a feleségemmel, mert egy szolga vagyok akinek nincsenek jogai.Aki csak rúgásokat kap!

2014. dec. 16. 08:13
 7/18 anonim ***** válasza:
77%

Az elején még azt hittem, tényleg kell valami segítség neked. :(

De nem. Te tényleg csak egy hatalmas gyökér vagy.

2014. dec. 16. 08:17
 8/18 A kérdező kommentje:
Én egy alsóbbrendű szolga vagyok. A génjeim nem alkalmasak az öröklődésre. Elvették tőlem az esélyt, hogy nyomot hagyjak a történelemben.
2014. dec. 16. 08:20
 9/18 anonim ***** válasza:
58%
Undorító ez a nyavalygás, a kérdésednek pedig semmi értelme.
2014. dec. 16. 08:27
 10/18 anonim ***** válasza:
Nem, te itt csak trollkodsz! Aki valóban a társadalom legalján van, nem így fogalmaz, és a helyesírása se ilyen jó. Ha ügyesebb troll akarsz lenni, minimum ne nyomj egy szpészt a vesszők után, meg kövess el néhány durva, de megszokott helyesírási hibát, pl. egyelőre/egyenlőre, vagy muszáLY, miaDT, stb.
2014. dec. 16. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!