Most örüljek, hogy egy ilyen végtelenül toleráns korba születtem és nem valami rosszabba. Mondjuk a középkorba?
Gondoljunk csak bele, én vagyok a társadalom legalján. Egy ember, akinek nincsenek már álmai, mert már letett róluk. Nem lesz soha sem családja, mert egy undorító kreatúra külsőre, és pszichológiailag sem valami vonzó személyiség. Ja, és nincsenek barátai, akik védenék emiatt.
Valószínűleg örülhettek, hogy ebben a korban megúszom az emberek közönyével és néha gyűlöletével. Mert jóarcok szerint nem vagyok magyar, hanem valami bérenc. És igazuk is van, mert megmondom, hogy ez az ország kicseszettül élhetetlen. Aztán én vagyok a kollaboráns, meg a nyalis. A középkorban nem beszóltak volna nekem, hanem felakasztottak volna a falu főterén.
És nincs aki támogasson. Az erősek és hatalmasak játékszere vagyok.
És akkor nekünk minek rontod itt a levegőt?
Öldd már meg magad vagy valami...
Nnomost, ha nem troll vagy, akkor javaslom, hogy kérd szakember segítségét.
Ekkora probléma már nem a GYK olvasóinak asztala. Mi nem tudunk ilyesmivel mit kezdeni, legfeljebb csak ronthatunk rajta. Azt meg már nem szabad. Minden jót!
Üdv!
. A szolga kasztba születtem - mi a f....? :D
Te hindu vagy, vagy depressziós, vagy feltűnési viszketegséged van, vagy súlyos gondok vannak az életről alkotott képednél.
Második esetben tudok segíteni én is voltam depibe de sok munkával és önmegbecsüléssel kivakartam magam a ....ból. Neked is ezt kellene csinálnod. Mindenki a saját sorsának kovácsa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!