Mit tegyek ha végtelenül unom magam és a párommal nem lehet kezdeni semmit?
Már több hete be vagyunk zárkózva a lezárások miatt és kezd teli lenni a pohár. Már nem igazán tudom mivel kössem le magam, csak ülök a szobában és elvagyok a semmivel.
A páromnak több munkája van mint nekem, aztán jobban lefoglalja magát és egyedül is szeret lenni. Ez csak annyiban zavar, hogy legalább vele lehetne programokat csinálni, de még azt se.
Ezzel ti mit kezdetek?
28N
Lepd meg valamivel a párodat! Rendelj vacsorára egy pizzát a tudta nélkül magatoknak. Csinálj gyertyafényes hangulatot és beszélgessetek. Vagy rakjatok ki egy 5000 db-os puzzle-t.. Készíts neki mézeskalácsból szívecskét.. Stb.
Ha tényleg csak a magányt szereti, akkor találj magadnak egy hobbit, pl tanulj meg valami hangszeren játszani, zongorázni, gitározni, trombitálni.. stb talán még büszke is lesz rád.
Vagy próbáld ki a jobb agyféltekés rajzolást, vagy próbálj meg varrni magadnak egy táskát vagy próbálj ki egy különleges receptet, csinálj a párodnak csak úgy random egy emeletes tortát, amilyet szeret... stb.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ez egy szép példája az alig működő párkapcsolatnak. Addig minden szép, és jó, ameddig (egymáson kívül) valami más elfoglaltságotok van, de mihelyett ott vagytok egymásnak, már jön a nagy magány. Igazából ti nem szerelmespár vagytok, hanem lakótársak, némi extrával.
Ezen persze lehet változtatni, és változtatás alatt nem feltétlenül a szakításra gondolok. Csak mondjuk ehhez neki is ki kéne lépnie a burokból, és észrevennie, hogy van egy barátnője, akivel ezernyi dolgot lehet csinálni akkor is, ha épp nem valamilyen szórakozóhelyen vagytok. Én is "magánykedvelő" vagyok, de ha valakibe szerelmes vagyok, órákon át képes vagyok vele akár a leglényegtelenebb témákról is beszélgetni. Vagy bele lehet kóstolni egymás hobbijaiba. Érdekes tud lenni, amikor megismerjük egymás kedvtelését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!