Miért lehet az, hogy velem, végtelenül rendes emberrel mindig ellenségesen, gorombán beszélnek?
Figyelt kérdés
2020. dec. 8. 19:55
1/13 anonim válasza:
Mert az ilyen emberekkel szemben meg merik engedni maguknak..
Míg ellenkezőleg, a szintén gorombákkal általában meg normálisan, úgymond fülüket-farkukat behúzva beszélnek..
2/13 anonim válasza:
Fogd fel edzésnek. Ez olyan mint a súlyemelés.. 1 edzéstől nem leszel kigyúrt állat.
3/13 anonim válasza:
Lehet, hogy nem tartanak végtelenül rendes embernek.
5/13 anonim válasza:
Mert azt hiszik,hogy a kedvesség egyenlő a gyengeséggel és rajtad élik ki magukat.Úgy érzik veled lehet ezt tenni.De ne feledd ez az ő szégyenük nem a tiéd!
6/13 anonim válasza:
Mert nem azt látják, aki vagy, hanem saját magukat. Arra pedig dühösek.
7/13 anonim válasza:
Mert irritálod őket. A túlzott kedvesség gyakran ezt hozza ki a többiekből.
Elég ha normális vagy, felesleges "végtelenül rendesnek" lenni.
8/13 anonim válasza:
Figyelj,nem létezik tökéletes ember. Te sem vagy az. Nincs állandóan csak rendes ember sem. Én nem ismerlek,de volt egy első benyomásom a kérdésed olvasása után. Számomra visszataszító,mikor valaki mártírkodik és saját magát szinte már szentnek titulálja: "én,a végtelenül rendes ember,nem is értem,mi velem a gond,mindenki ok nélkül undok velem". Ha így olvasod fel,talán rájössz,mi nem lehet benned szimpatikus sokaknak.
9/13 anonim válasza:
Ha valakinek a kedvesség idegesítő vagy irritáló ott nem a kedves emberrel van a gond!Még neki kéne visszavenni mert a másik kevésbé vagy egyátalán nem kedves?Hagyjuk már!🙄
10/13 anonim válasza:
Ha te pontoztál le kérdező,akkor ezzel is csak azt bizonyítod,hogy te nem mások őszinte véleményére voltál kíváncsi,hanem csak megerősítést vártál,hogy te milyen jófej vagy és rajtad kívül mindenki más hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!