1/12 anonim válasza:
Nincsennek ellenségeim, max olyan emberek akiket nem szeretek. Nincs se időm se energiám ellenségekre.
A gyűlölködés nem old meg semmit, ha gyűlölsz valakit, ha valamivel bosszantod magad azzal csak magadnak ártasz. Legjobb elengedni ezt az egészet.
2/12 anonim válasza:
Hogy bármit is szeretnék elérni, soha ne adjam fel! (Mert arra várnak)
3/12 anonim válasza:
Szemtelenül boldognak kell lenni. Aki utál, ebbe belepusztul.
4/12 anonim válasza:
Hogy valamilyen szinten mindenkivel jó kapcsolatot kell ápolni, mert bárki, bárhol, bármikor alád tehet, olyan is, akiről nem is gondolnád.
5/12 anonim válasza:
Megtanultam általuk, hogy erősebb vagyok, mint ahogy azt gondoltam magamról. Továbbá azt is, hogy igaz a mondás, miszerint ember embernek farkasa.
6/12 anonim válasza:
#1 véleményét osztom. Nincsenek ellenségeim, nincs bennem rosszindulat se bosszúvágy, így én egész egyszerűen csak nem foglalkozok olyan emberekkel, akik nem a jót szolgálják az életemben.
7/12 anonim válasza:
Azt, hogy sokkal tökösebbnek, magabiztosabbnak kellene lennem, és nem hagyni magamat kihasználni.
8/12 anonim válasza:
Azt hogy senki se szemből fogja a hátadba szúrni a kést. És hogy mindenkinek lesz kifogása mindenre.
9/12 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy milyen módszereket vettetek át tőlük.
2020. márc. 21. 22:21
10/12 anonim válasza:
Semmilyet. Nincs ellenségem, aki kicsit is negatív az életemben azt én hanyagolom egyből. Ezért nem is tudnék tanulni tőle semmit. Meg miért is? Hiszen ha valaki utál az az ő baja, ha én kreálok magamnak ellenséget az már az én bajom. Legjobb az, ha nem foglalkozom azzal az illetővel. Nincs fontosabb a saját nyugalmamnál. Mégis miért tanulnék olyan trükköket, amik akkor jók, ha kreálok magamnak egy ellenséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!