Magányos emberkènt hogy lehetne párkapcsolatom?
Figyelt kérdés
32 èves vagyok sajnos úgy hozta az élet hogy nem maradtak barátaim,így nem igen tudok eljárni senkivel nagyon hogyan tudnék így ismerkedni vagy kapcsolatokat építeni hogyan kellene ebből kitörni?szept. 8. 17:18
1/8 anonim válasza:
Társkereső oldalak, vagy alkalmazások még mindig vannak.
2/8 anonim válasza:
Inkább az okát keresd meg, hogy miért nincs senki.
Család sincs?
Mert sajnos a nagyon magányosak a párkapcsolatban megfojtják a párjukat, mindent tőle akarnak. Ha esetleg külön programot akarna, hisztiznek.
Egyébként nem az élet hozza így. Csak arra könnyebb fogni, mint önvizsgálatot tartani.
3/8 A kérdező kommentje:
Sajnos az élet mindenkit máshová sodort.
szept. 8. 17:57
4/8 anonim válasza:
Én társkeresőn ismertem meg a férjem, szóval nem hülyeség, hiába pontozták le az első választ.
6/8 A kérdező kommentje:
Kérlek adjatok valami tanácsot akik benne voltak,vannak nagyon kellene most.
szept. 8. 19:19
7/8 anonim válasza:
Túrázással hogy állsz? Ha szereted, bírod az ilyent, érdemes lenne ilyesfajta FB-s csoportokba regisztrálni, és velük ide-oda menni, hátha ott sikerül társaságot kialakítani, vagy megismersz valakit. Vagy, ha a lakhelyeden vannak neked tetsző tematikus klubok, akkor oda csatlakozni. Nálunk pl. van amatőr csillagász klub, olvasóklub, ott is lehet ismerkedni.
8/8 anonim válasza:
Adtam tanácsot, olvass vissza kérlek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!