Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan akadályozzam meg a...

Hogyan akadályozzam meg a saját halálom?

Figyelt kérdés
Rettenetesen sok szenvedést kellett átélnem az eddigi életem során. Olyan dolgok is történtek velem amik megtörtek lelkileg egy életre. Semminek sem látom az értelmét. Nem tudok azon változtatni hogy ne utáljanak az emberek és ne legyek ellenszenves mindenkinek. Párt sem tudok találni magamnak. 36 évesen még mindig egyedül rohadok másnak ilyenkor már felesége van rég nekem meg egy halvány kis remény sincs hogy bárkim lesz valaha is. Nagyon egyedül vagyok. Belül teljesen szétrohadtam már. Rengeteget gondolok a halálra és az a legrémisztőbb hogy semmi más kiutat nem látok. Ezek olyan problémák amiket nem tudok megoldani. Mit tehetnék?
júl. 20. 22:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
36 évesen a fél országnak se felesége se gyereke. Csak ők nem lobogtatják magukat a facebookon meg kb mindenhol.
júl. 21. 08:32
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Ki az isten beszélt gyerekről?!

Hát kérdező, ha a világ ilyen, mint amilyen empátiahiányos itt néhány válaszoló, akkor nem csodálom, ha magad alatt vagy. Mindenesetre pszichológushoz kell menni, mert mi itt a gyakorin nem fogjuk megtalálni a te okaidat, mint ahogy a te változásodat se fogjuk tudni végigkísérni.

júl. 21. 09:11
 13/15 anonim ***** válasza:

"Nem tudok azon változtatni hogy ne utáljanak az emberek és ne legyek ellenszenves mindenkinek."

Valamit tegyünk tisztába. TE utálod magadat, MAGADNAK vagy ellenszenves. A többit csak te állítod, természetesen hamisan.

Ha nő lennék, nem meleg férfi, akkor megismerkednék veled, mert érdekesnek tűnsz.

júl. 21. 09:38
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
12 Az a feleséghez szokott tartozni, mondjuk kb pár évezrede mióta házasság létezik, de még csodálkozz azon is hogy reggel felkel a nap.
júl. 21. 10:25
 15/15 anonim ***** válasza:
66%

Én 36 évesen kezdtem "kivirulni"! :)

40 éveim folyamán érkeztek meg az IGAZI FÉRJ jelöltek! Nem vagy elkésve semmiről, ne dőlj a kardodba! :)

Csak jó helyen kell lenni, jókor... és jön a siker!

júl. 27. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!