Nem vonzódom az olyan lányokhoz, akikhez más férfi már hozzá nyúlt előttem, mit tehetnék?
Soha nem voltam ártatlan lánnyal, és már valószínűleg nem is leszek, tekintve hogy 25 éves vagyok, és ebben a korosztályban nem jellemző a lányokra, hogy még ártatlanok lennének. Van bennem egy hatalmas hiányérzet, úgy érzem lemaradtam valamiről. Hallottam már azt a dumát hogy ez nem nagy dolog. Próbáltak azzal nyugtatni, hogy örüljek, hogy nem kellett "szenvednem" egy szűz lánnyal, és hogy mennyivel jobb, ha már tapasztalt, de nem érzem ezeket megnyugatónak. Tudom hogy a legtöbb lánynak nem valami élvezetes az első alkalom, és éppen ezért megtisztelve érezném magam, ha egy lány megbízna bennem annyira, hogy velem veszítse el az ártatlanságát.
Ha ismerkedek egy lánnyal, akkor már az elején rákérdezek, hogy hány pasival feküdt le, és teljesen kiábrándulok, ha nullánál többet mond. Onnan le is zárom az ismerkedést. Sajnos ez nagyon gyakori, mert mint említettem, ebben a korosztályban már nem sok ártatlan lány van.
Az előző, 3 évig tartó kapcsolatom is azért ment tönkre, mert nem múlt el belőlem ez a hiányérzet, ebből gyakran viták keletkeztek, és soha nem éreztem, hogy megkaptam azt amire vágyok, a szexet egyáltalán nem tudtam élvezni emiatt. Így soha nem leszek képes boldog lenni egy párkapcsolatban. Mit tehetnék? Nem akarok egyedül meghalni.
Itt már csak a piócás ember segít!
Vagy a pszichomókus! 🤓 🐿
"Nyilván neked kell ezen változtatni - nem a világ fog -, különben így maradsz"
Vagyis adaptalodni kell, keress feleseget muszlim orszagban :)
40F incel
Szűz nő vagyok de ahogy te gondolkodsz az beteges, neked csak a szüzessége miatt lenne fontos az a lány, nem önmagáért, másrészt neked is voltak korábbi szexuális kapcsolataid, ezért teljesen álszent azt kérni tőle hogy ő legyen szűz miközben te sem vagy az, ráadásul eldobtál egy értékes kapcsolatot is emiatt.
Direkt szoktam figyelni ezeket a szüzességes kérdéseket az oldalon, de már feladtam hogy bárkinek írjak ezeknél a kérdéseknél mert szinte mindegyiket ilyen eltorzult gondolkodású férfi írja, legutóbb is volt egy ilyen eset mikor egy hasonló kérdésnél leveleztem egy sráccal aki szűz volt és úgy tűnt mintha hasonló értékrendünk, gondolkodásunk lenne, egészen addig minden rendben volt amíg nem derült ki hogy volt egy férfi az életemben akivel testileg is volt köztünk valami, nyilván nem sok, különben nem lennék még szűz, viszont onnantól kezdve minősíthetetlen hangnemben beszélt velem, minden voltam csak jó ember nem, de legalább kiderült milyen is ő valójában.
Gondolj bele hogy te is ilyen ítélkező ember akarsz-e lenni, nem önmagában azzal van a baj hogy szűz lánnyal szeretnél kapcsolatot, bár ezért most biztos meg fognak itt kövezni, hanem hogy neked csak a saját vágyaid számítanak.
Ez egy olyan probléma amit csak saját magadban tudnál elrendezni, akár külső segítséggel is. Nem leszek álszent és mondom azt hogy teljesen rendben van a gondolkodásmódod, ténylegesen egészségtelen és talán beteges is. Főleg úgy hogy emiatt el is dobtál magadtól egy nőt, akivel normális kapcsolatod lehetett volna egyébként. Szakember, mint már írták felettem segíthet ezen, vagy szimplán te magad is a probléma gyökerébe áshatsz hogy mégis miért gondolod így.
Szűz nő vagyok én is, de én se szívesen jönnék össze olyan férfival aki fetisizálja a szüzességet. Vagy lenézi azokat a nőket akiknek volt már szexuális kalandjuk, legyen az bármennyi is. Abban a pillanatban ahogy egy férfi más nőket ócsáról előttem mert hát mekkora k*rva és hány emberrel feküdt már le automatikusan megy a levesbe 🙃 Számomra is taszító és beteges, azért a p*ncimon kívül más is van bennem, egy érző ember vagyok ugyanúgy. Értékrendben ez semmivel sem jobb mint egy olyan férfi aki csak dugni akar és a lyuk érdekli, ez ugyanannak az érmének az ellentétes oldala. Mert hát a szűzfétiseseket is csak a lyuk érdekli, semmi több.
Visszakanyarodva ezt csak saját magadnak tudod megoldani. A legtőbb szűzfétises tudat alatt is vagy komplexusokkal kűzd, vagy esetleg maga is valláskárosult valamilyen mértékben (Teszem hozzá ehhez vallásosnak sem kell lenni). Néhányan azért vonzódnak szűz nőkhöz rögeszmés szinten mert azt hiszik hogy a másiknak nem lesznek elvárásai, tapasztalatai, nem lesz "lelki bőröndje" amik olyan traumák/érzelmek amiket más kapcsolatokból hozott át. Lényegében azt remélik hogy a nő a médiás/filmes, sztereotipikus szűz lesz, akit potenciálisan kihasználhatnak, tudat alatt is.
Vagy csak valláskárosultak akik azt hiszik hogy egy nő értékesebb akkor ha szűz, mert az "tiszta, ártatlan, érintetlen" meg egyebek. Ezzel szemben egy már tapasztalt nő "mocskos, k*urva, sorolhatnám". Szerintem nálad is ez van, és teszem hozzá hogy valláskárosultsághoz még csak kereszténynek sem kell lenni, elég ha magadraszeded az értékrendet gyerekkorban vagy bárhol máshol. Ezen meg dolgozni kell, mert azon kívül hogy egészségtelen és beteges még nőgyűlölő is. Emberek vagyunk, nem árucikkek a polcon hogy cédulát akasszanak ránk és megmondják ki az értékes meg értéktelen.
Valahol igazad van: ma már totál szűz, érintetlen ember (nő sem-, férfi sem) nincs, csak használt ember.
zavar, hogy mennyi ember ment keresztül az adott egyeden, mit kapott/adott a másik tőle/általa: ezek mind érthetőek.
Nem tudsz ellene semmit sem tenni, max., hogy egyedül marad az ember.
"Mit tehetnék? Nem akarok egyedül meghalni."
Akkor el kell vetned ezt az értelmetlen elvárást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!