Nem vonzódom az olyan lányokhoz, akikhez más férfi már hozzá nyúlt előttem, mit tehetnék?
Soha nem voltam ártatlan lánnyal, és már valószínűleg nem is leszek, tekintve hogy 25 éves vagyok, és ebben a korosztályban nem jellemző a lányokra, hogy még ártatlanok lennének. Van bennem egy hatalmas hiányérzet, úgy érzem lemaradtam valamiről. Hallottam már azt a dumát hogy ez nem nagy dolog. Próbáltak azzal nyugtatni, hogy örüljek, hogy nem kellett "szenvednem" egy szűz lánnyal, és hogy mennyivel jobb, ha már tapasztalt, de nem érzem ezeket megnyugatónak. Tudom hogy a legtöbb lánynak nem valami élvezetes az első alkalom, és éppen ezért megtisztelve érezném magam, ha egy lány megbízna bennem annyira, hogy velem veszítse el az ártatlanságát.
Ha ismerkedek egy lánnyal, akkor már az elején rákérdezek, hogy hány pasival feküdt le, és teljesen kiábrándulok, ha nullánál többet mond. Onnan le is zárom az ismerkedést. Sajnos ez nagyon gyakori, mert mint említettem, ebben a korosztályban már nem sok ártatlan lány van.
Az előző, 3 évig tartó kapcsolatom is azért ment tönkre, mert nem múlt el belőlem ez a hiányérzet, ebből gyakran viták keletkeztek, és soha nem éreztem, hogy megkaptam azt amire vágyok, a szexet egyáltalán nem tudtam élvezni emiatt. Így soha nem leszek képes boldog lenni egy párkapcsolatban. Mit tehetnék? Nem akarok egyedül meghalni.
Ja, gondolom voltál egyszer és nem oldódott meg a probléma azonnal.
Baromi hosszú terápiára lenne szükséged.
A másik lehetőséged, hogy tovább szenvedsz (ez a kényelmesebb)
Keress másik pszichológust, ha az első nem vált be.
Ha elmész fogorvoshoz fogfájással, és ő azt mondja, semmi probléma nincs, de utána erősödik a fájdalom, akkor ülsz otthon azzal a tudattal, hogy a fogorvos nem opció, vagy mész másikhoz?
#14 Hónapokig jártam pszichológushoz.
Ezt a témát ezzel le is zárom. Több olyan kommentre nem válaszolok, akik a pszichológust javasolják.
Igazad van, tesó! Én sem veszek fel használt cipőt, legyen akármilyen komoly.
MC Isti
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!