Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Összeköltözés magány ellen?

Összeköltözés magány ellen?

Figyelt kérdés

sok itt a magányos, de miért nem találnak egymásra a felek? ffi-nő, ffi-ffi, nő-nő, akármilyen konstrukcióban.

együtt lakni is jobb lenne, mint egyedül.

2024. máj. 30. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
A magánynak van társas magány formája is. Van, hogy az ember körül van véve barátokkal és van párkapcsolata is, mégis magányosnak érzi magát. Az egyedüllét az, amiről te beszélsz. Azt megoldják a programok és az összeköltözés. A magány abból fakad, ha valamilyen belső gát miatt nem tudsz kapcsolódni a környezetedhez. Sokszor depresszióval vagy szorongással is társul. Azt nem fogja feloldani egy lakótárs.
2024. máj. 30. 21:41
 2/7 A kérdező kommentje:
nagyon sarkítva látod, természetesen egyedül is lehet qurva magányos az ember, úgy azért nagyobb esély van rá, mintha családban élsz, én erről beszélek.
2024. máj. 30. 21:47
 3/7 anonim válasza:
88%
Nekem senki sem ír, ha kérdést rakok ki, akkor sem. Ha valakit pedig én keresek meg, válaszra sem méltatnak. Ha az első lépésnél elbukom, nehéz továbbvinni. Ennyi az oka. (F)
2024. máj. 30. 21:53
 4/7 anonim ***** válasza:
63%
Nekem egy társ kéne (egy nő). De a hasonló korú nők (31 vagyok) vagy foglaltak már, vagy nem akarnak társat (nem tud elköteleződni pl).
2024. máj. 30. 22:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Összeköltözést azért már nem vállalnék be. De egy férfi barátnak,akivel lehet ide-oda menni, beszélgetni,annak nagyon örülnék -egyedülállóként.

F/Bp

2024. máj. 31. 04:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Már én is felvetettem ezt a problémát egyszer. Szerintem jó ötlet. Nálam pont nem aktuális, de ha az lesz valaha, biztosan összeköltözöm kapásból egy közös albérletbe, nemtől és életkortól függetlenül. Valami lakóközösség félére gondolok.
2024. máj. 31. 12:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Érdekes
2024. jún. 13. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!