Magányos emberek, nektek hogy fog telni a nyár?
Ahogy az előző öt nyár is:)
Egyébként a M betű, mit jelent ?
F
Értem.
Egy hét belföldi utazással, munkával,magánórák adásával és sok sok kisebb kirándulással :)
55 F
Azt hittem meleg. Egy magyar oldalon miért male? 😳
Munkával és nyaralással. Plusz egy lakásfelujitassal.
Szüleimmel, jó pár év kihagyása után, nyaralni megyünk egy hétre. Ezen felül, megpróbálom rávenni magam, hogy hetente 1-2 alkalommal úszni menjek. Úgy néz ki, lesz hozzá társaságom, de azt majd meglátjuk, a gyakorlatban hogyan is lesz.
Sajnos más programom, előreláthatólag, nem lesz, de az ellenkezőjében reménykedem.
Nincs olyan fogalom hogy nyár.
Ugyanugy munkával és egyedül magányosan, mint télen tavasszal ősszel. A nyár csak mint évszak van, fogalomként nem létezik.
Rengeteg szabim van, munkahelyemen sem jobb mint otthon, de otthon nem kell elviselnem az idiótákat.
Szóval 3x1 hetet kiveszek, és inkább otthon leszek mint kb. a szürke hétvégéken eddig is.
Sziasztok.
Én pl szívesen csavarognék akár külföldön is nyáron (is)..(télen,tavasszal, ősszel(is)... 🙂)
De egyedül nincs kedve az embernek elindulni... (vagyis hát nekem, biztos nincs)
Minden adott lenne a boldogsághoz... Csak épp a "boldogság" hiányzik... 🤔😏
Szóval ha rám talál(na) az a bizonyos 48-55 év közötti "Boldogság"(F) ...-nagyon ki tudnám találni a nyarat... 🤔😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!