Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magányos emberek, nektek hogy...

Magányos emberek, nektek hogy fog telni a nyár?

Figyelt kérdés
Itt munkával javarészt, meg majd beiktatok egy nyaralást is. (32/M)

máj. 26. 11:01
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
53%

Ahogy az előző öt nyár is:)

Egyébként a M betű, mit jelent ?

F

máj. 26. 11:06
 2/22 A kérdező kommentje:
Male, azaz férfi.
máj. 26. 11:12
 3/22 anonim ***** válasza:

Értem.

Egy hét belföldi utazással, munkával,magánórák adásával és sok sok kisebb kirándulással :)

55 F

máj. 26. 11:21
 4/22 anonim ***** válasza:
84%
Ugyanúgy, ahogy a tél. Munka, sorozat darálás, olvasás...
máj. 26. 11:25
 5/22 anonim ***** válasza:
97%

Azt hittem meleg. Egy magyar oldalon miért male? 😳

Munkával és nyaralással. Plusz egy lakásfelujitassal.

máj. 26. 11:43
 6/22 anonim ***** válasza:
91%

Szüleimmel, jó pár év kihagyása után, nyaralni megyünk egy hétre. Ezen felül, megpróbálom rávenni magam, hogy hetente 1-2 alkalommal úszni menjek. Úgy néz ki, lesz hozzá társaságom, de azt majd meglátjuk, a gyakorlatban hogyan is lesz.

Sajnos más programom, előreláthatólag, nem lesz, de az ellenkezőjében reménykedem.

máj. 26. 11:55
 7/22 anonim ***** válasza:
91%

Nincs olyan fogalom hogy nyár.

Ugyanugy munkával és egyedül magányosan, mint télen tavasszal ősszel. A nyár csak mint évszak van, fogalomként nem létezik.

máj. 26. 12:47
 8/22 anonim ***** válasza:

Rengeteg szabim van, munkahelyemen sem jobb mint otthon, de otthon nem kell elviselnem az idiótákat.

Szóval 3x1 hetet kiveszek, és inkább otthon leszek mint kb. a szürke hétvégéken eddig is.

máj. 26. 14:12
 9/22 anonim ***** válasza:
Magányos vagyok, szóval magányosan telik majd. Program tervben nincs, nem is lesz sztem semmi, max az éves nyári céges buliba benézek.
máj. 26. 15:29
 10/22 anonim ***** válasza:
26%

Sziasztok.

Én pl szívesen csavarognék akár külföldön is nyáron (is)..(télen,tavasszal, ősszel(is)... 🙂)

De egyedül nincs kedve az embernek elindulni... (vagyis hát nekem, biztos nincs)

Minden adott lenne a boldogsághoz... Csak épp a "boldogság" hiányzik... 🤔😏

Szóval ha rám talál(na) az a bizonyos 48-55 év közötti "Boldogság"(F) ...-nagyon ki tudnám találni a nyarat... 🤔😄

máj. 26. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!