Lányok! Fiúk! Van aki magányosan tölti a nyarat? Illetve unatkozik nyáron?
Hétköznap dolgozom, 2 műszakban. Ráadásul nem a szülővárosomban, hanem Fehérváron. Itt gyakorlatilag senkit nem ismerek, szóval mondhatni ilyenkor magányos vagyok.
Hétvégente járok itthonról haza.:D Ott vannak barátaim és csináljuk a programokat ,de jó lenne itt is hamar megismerkedni pár korombelivel. Munkahelyen nem nagyon vannak.
19F
Most érettségizek,de amint vége biztosan a nyár jelentős része magányban fog telni..
18/L
Hát barátaim nincsenek, a napjaim úgy telnek, hogy a bátyám napi kb. 5 órát tanul velem németet, mert szeretnék augusztusban nyelvvizsgát és még csak B1-en vagyok. Ezen kívül gyakorizok, tévézek, olvasok, néha kutyát sétáltatok - persze csak este merészkedek ki a házból -, napi kb. 5 percet eszperantót tanulok duolingo-val és néha a családdal elmegyünk a helyi strandra vagy egy cukrászdába/étterembe. Nekem ez így tökéletes.
15/L
Én. Barátaim vannak, de akivel szívesen tölteném, másik országban van, a többivel néha találkozom, de vagy olvasok, vagy fekszek. Most is úgy érzem mindjárt meghalok az unalomtól, de kedvem sincs semmihez.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!