Lányok! Fiúk! Van aki magányosan tölti a nyarat? Illetve unatkozik nyáron?
Én magányos vagyok. Nincsenek barátaim. Meleg vagyok, régóta élni sincs kedvem. Pótvizsgáznom kell.
18/f
Magányosan, elveszetten, unatkozva. Egész évben arra várok, hogy végre pihenhessek nyáron, erre most azt se tudom, mit kezdjek magammal. T-T
15/L
Látom sok itt a rokonlélek.
Épp most rontottam el az életem, vagy készülök rá. Kilátástalannak érzem a jövőm, én meg egy életképtelen szerencsétlenség vagyok, és senkit nem hibáztathatok ez miatt.
A nyaram mindig ugyanúgy telik: nincsenek barátaim, akikkel találkozhatnék, olvasok, netezek, vagy valami itthonülős dolgot csinálok; de általában semmihez nincs kedvem/erőm, a meleg teljesen lefáraszt, megmozdulni sincs kedvem sokszor. Amúgy egy életvidám lány vagyok, de nyáron ebből semmi nem látszik. 17/L
Magányosan tőltöm a nyarat,de számomra ez nem gond. Nemrég lettem 17 éves lány,akinek a csend és egy kis magány pihentetőleg hat ki.
2 hónapja folyamatosan edzek,e mellett elhatároztam,hogy fejleszteni szeretném az intelligenciám,szóval olvasok,nyelveket tanulgatok,mert miért ne? Én jól elvagyok,csak épp a szüleim nehezítik ezt meg.
Állandóan kötögetik a kedvem,percenként megkérdezik,hogy nem sétálnék-e már valami haverral? Idegesítí őket a szólóságom,valószinűleg ki sem fogják nőni. Nekem már csak a megszokás maradt. :) Sebaj.
Kérdező,próbáld meg a sportot vagy egy napos délután űlj ki a teraszra és bóbiskólj ott. (Ha van egy kis hely egy párnának, olyan mintha kint lennél a levegőn. Én nagyon szeretem. :D )
Nincsenek haverok, akikkel találkozhatnék, mert sulisok nem érnek rá, a másikak pedig az ország túlsó felében lakna, bár valószínű, hogy elmegyek egy hétre hozzájuk. :)
Én zenét hallgatok (függő vagyok), fanfiction-t írok magamnak, olvasok, sorozatokat/animéket nézek, mangát olvasok, néha elmegyek nővéremmel "friss levegőt szívni" (ő cigizik, én meg beszélek vele minden hülyeségről), japánul, illetve angolul tanulok, netes barátokkal beszélgetek, veszekszem öcsémmel, főzni tanulok és várom a szülinapom (pár nap múlva leszek 14 éves). De nekem még mindig ez, minthogy a suliban 10 hónapig elviseljem az idióta emberkéket. Szerencsére, ez az utolsó évünk, jövőre már gimis leszek, és elhúzok ebből a pöcegödörből. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!