Hogyan lehet barátok nélkül, magányosan túlélni a nyarat?
Ez lesz az első nyaram, hogy egyetlen barátommal sem tudok elmenni sehova még kajálni sem. Már mostanában is a sírás kerülget hogy mennyire egyedül lettem.
Akik vannak barátaim, velük csak a neten tudom tartani a kapcsolatot ami nekem kevés már. Nem levelezgetni szeretnék a szobában ülve, hanem normális élményeket szerezni...
Akik voltak ilyen helyzetben,hogy vészelték át a nyarat egyedül? (Ez az utolsó sulis nyaram)
N
Igen!! Szeretnék dolgozni nyáron mindenképpen. Azzal lefoglalom magam.
Csak hiányoznak a csajok beszélgetések, mozizások, bármi. Állandóan szomorú vagyok emiatt. :(
Napi 14 óra meditáció.
Egyedül os mehetsz programokra.
Deee... én meditációt választanám. Aaz iistenii.. szó szerint.
Próbálok ismerkedni. Vannak akikkel elvagyok míg suli van. De a legtöbb embernek párja van, nyilván akkor vele van az illető az órák után. Vagy dolgoznak, tanulnak, más dolguk van..
Régebben könnyebben ment. Volt néhány jó barátnőm, de sajnos velük is megszűnt a dolog (új suli,vagy új munkahelyük lett)
Persze, a mostani nyaram is ilyen lesz, és alig várom már. Én tanulni szoktam, olvasni, filmet nézni, stb. De gondolom ezzel a válasszal nem vagy kisegítve.
Menj el diákmunkákra, különböző nagyobb fesztiválokra is jelentkezhetsz segítőnek, amiken azért elég nehéz unatkozni. De egyébként egyedül is elmehetsz akárhova, maximum ott ismerkedsz emberekkel. Szerezz barátokat. Jó nyarat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!