Hogyan lehet barátok nélkül, magányosan túlélni a nyarat?
Ez lesz az első nyaram, hogy egyetlen barátommal sem tudok elmenni sehova még kajálni sem. Már mostanában is a sírás kerülget hogy mennyire egyedül lettem.
Akik vannak barátaim, velük csak a neten tudom tartani a kapcsolatot ami nekem kevés már. Nem levelezgetni szeretnék a szobában ülve, hanem normális élményeket szerezni...
Akik voltak ilyen helyzetben,hogy vészelték át a nyarat egyedül? (Ez az utolsó sulis nyaram)
N
#8: Nem pasira van szükségem... Hanem jó barátokra..
Köszönöm a hasznos válaszokat! Elmennék sok helyre, meg tavaly voltam is, csak akkor volt kivel. Nem szeretnék a szobában ülni, az tuti. Megpróbálok tenni magamért.
Bár ma is gyomorgörccsel keltem fel. Megláttam milyen szép az idő. Teljesen kikészít ez a magány..
Köszi mindenkinek!
Ismerkedj, nyiss emberek felé.A diákmunka erre tényleg a legjobb, pénzt is kapsz érte és jó részben a korosztályoddal vagy.
És csinálj programokat akár egyedül is. Kell ilyen is szerintem.
Meg kezdj bele valami új hobbiba. Akár sportolj is.
Esetleg ha nincsen kisállatod,akkor abban nem gondolkoztál?Sokat tudnak segíteni a magányosabb időszakokban .
Élményeket tényleg tudsz egyedül is szerezni, nem kell rástresszelni.
Meg legyél a családoddal is.
Szia! Ha Bp.-n laksz és nagyjából egy korosztály vagyunk, én barátkoznék veled! :)
22n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!