Hogyan tudnám kevésbé magányosan eltölteni a szülinapomat?
Évekkel ezelőtt költöztünk ki Angliába, de nincsen sok barátom itt. Szinte mindenki nagyon távolságtartó velem a suliban is. Próbáltam ismerkedni, de nem nagyon ment mert vagy kiröhögtek, vagy lenéztek, vagy furának találtak.
Van pár ember aki szívesen beszélget velem, de ők nem olyanok akik eljönnének a szülinapomra (holnap lesz). Csak már egy kicsit hiányzik, hogy valakivel el legyek.
Alapjáraton elég zárkózott vagyok és csak nehezen nyílok meg az embereknek, de ha valaki elkezd velem beszélgetni, akkor nagyon szívesen veszem a társaságát.
Mindezek ellenére sajnos nem sok ember áll velem szóba. Egyszerűen elegem van, hogy sok bunkóval találkozom, pedig én mindig kedves vagyok másokkal..
15/F
Te mindig csak maradj jólelkű, kedves, segítőkész és udvarias! Ha látják az osztálytársaid, hogy egyszerűen nem találnak rajtad fogást, akkor be fogják látni, hogy nem te vagy a fura, hanem ők viszonyultak hozzád rosszul. You know..never give up! :)
Happy birthday, boy! 🎂
Szerintem menj el bulizni valahova.
A bunkókkal ne foglalkozz csak annyira,amennyire muszáj.Ilyenből sok van mindenhol.
Képzelt barátokkal?
Citrom?
Képzelt barátokkal.
Mosolyogj. Így :-)
Boldog születésnapot srác! :)
Nekem sem voltak olyan nagy születésnapjaim csak rokonok jöttek el általában. Abszolút átérzem a dolgot, de ne keseredj el, idővel belerázódsz és sokkal értékesebb embereket ismerhetsz meg, mint akik itt Magyarországon vannak. :D
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!