Magányos emberek, nektek hogy fog telni a nyár?
Kb mint a #10-es úgy vagyok.
Pénz és idő lenne rá.
Se barátok se barátnő és még rokon sem, senki akivel mehetnék. Egyedül nincs kedvem
Munka, tanulás, kerékpározás. Főleg, ha lesz kivel... 😁😔
30/MMM
(magányos meleg male, 5-ös kedvéért 😁)
Szó szerint ugyanaz mint a 12-es válasza.
Pénzem és időm lenne, de senkim nincs akivel mehetnék bárhova. Tudom itt mindig az a tanács, hogy menj egyedül, de én nem akarom ezt. Úgyhogy valószínűleg szabin sem leszek, ahogy máskor sem szoktam kivenni. A hétvégék is borzasztóak magányosan.Nemhogy egy hét egyedül itthon...
Alig várom, hogy ősz legyen.
N
Nincs esetleg köztetek olyan 50 év körüli férfi, akinek szintén csak a "Valaki" hiányzik az életéből ahhoz, hogy jobb, szebb legyen a nyara (ősze, tele, tavasza) ...? Egyébként nagyjából sínen van az élete..
Aki nem az interneten, Fb-on éli az életét...? Nincs összenőve a telefonjával...?
Netalán még a "normális" - nak mondott értékrend is közel áll hozzá.. 🫢🤔?
Vagy ne álmodozzak... 🤔? 😄
Nincs esetleg köztetek olyan 30 év körüli férfi, akinek szintén csak a "Valaki" hiányzik az életéből ahhoz, hogy jobb, szebb legyen a nyara (ősze, tele, tavasza) ...? Egyébként nagyjából sínen van az élete..
Aki nem az interneten, Fb-on éli az életét...? Nincs összenőve a telefonjával...?
Netalán még a "normális" - nak mondott értékrend is közel áll hozzá.. 🫢🤔?
Vagy ne álmodozzak... 🤔? 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!