Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magányos vagyok és unatkozom,...

Magányos vagyok és unatkozom, hogy itt a nyár, mit tegyek? 19/F

Figyelt kérdés

Látom a az osztálytársak képét ide meg oda mennek, engem meg kihagynak mikor megemlítettem is ignoráltam meg ilyenek szóval elég magányos vagyok...

Szeretnék csinálni valamit nyáron és nem itthon ülni, de nem tudom kivel és hol/mit. Pesti vagyok szóval vannak programok meg látom közösségi oldalakon mi a helyzet de igaziból még nem voltam ilyen helyeken szóval nem egyedül szeretnék menni.

Valaki esetleg átérzi a helyzetem esetleg tud valaki valami megoldást??

2019. jún. 17. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem cska az osztálytársak a világ, sőt, Menj el pár helyre, szakkőr, társasjáték est, közönségtalálkozó ilyesmi, és ismerkedj.
2019. jún. 17. 21:03
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Én is kicsit magányos vagyok, de a kialakult helyzet ellen nem sokat tudok tenni. Igyekszem majd itthon lefoglalni magam. Egy-egy hétvégén majd talán megyek kirándulni a családommal valamerre, szóval remélhetőleg nem fogok végig itthon ülni. 18/L
2019. jún. 17. 21:06
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem vagyok az a kirándulós, falusi típus belvárosi buta gyerek vagyok, nem értek én semmihez.

Csak egyedül mondom nem akarok elmenni így full ismeretlenül egy olyan helyre ahol eleve soha életemben nem voltam. Azért itt pesten belül nem olyan biztonságosak a területek...

2019. jún. 17. 21:32
 4/6 anonim ***** válasza:
hasonló képvagyok
2019. jún. 18. 00:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem is unalmas nyaram lenne, ha nem dolgoznék rengeteget nyáron. Én munkával nagyon szépen le tudom foglalni magamat, közben még pénzt is szerzek. Persze néha-néha kijárok barátokkal, és akkor így teljes is a nyári 'szünetezésem'.

Foglald le magad. Tényleg nem nehéz. Menj ilyen olyan rendezvényekre, tábor, akár társasklub amit felettem írtak, vagy akár menj dolgozni, mert ott is tud egy jobb társaság, akár baráti kör is kikerekedni.

2019. jún. 18. 01:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Beszélgessünk. 19F
2019. jún. 20. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!