Borzasztóan unatkozom mit tegyek?
nyári szünet van és most nincs kedvem tanulni és fogalmam sincs mit csináljak van állatunk de most szépen csendben alszik nem akarom zavarni.lefáradtnak érzem magam ha van ötletetek várom szeretettel! :)
13/L
séta
sport
mozi
vásárlás
olvasás
filmnézés
sorozatnézés
nyelvtanulás/gyakorlás
barátokkal találkozni
rajzolás
sütés, főzés
Én is rengeteget unatkozok mostanában, a barátaim nem érnek rá, majd csak kb a hét közepétől. :/
Nézz filmet, engem rengeteg film érdekelt, amit eddig még nem láttam, tök sokat megnéztem. Kezdj el egy sorozatot, vagy többet is, én jelenleg 3-mat nézek. :D Az olvasás is tök jó, mondjuk nekem valahogy nincs kedvem mostanában, pedig eddig szerettem a könyveket. Aztán szerintem a varrás is jó ötlet, én tegnap varrtam egy szívecske alakú párnát, elment vele egy fél nap. :D Süss valami egyszerű sütit, tök sok olyan van, amit sütni sem kell. Én mostanában tök sokat takarítok.. mosogatok, porszívózok, a szobámban mindent elpakolok. Karkötőket készíteni is szoktam. A szekrényemben a ruháimat is átválogattam, rengeteg olyan volt, aminek az átalakításához tök sok ötletem van.. mondjuk ebbe nem merek belevágni egyedül, majd a nagymamimmal. :D A régi fényképek nézegetése is tök jó elfoglaltság számomra, tök cuki voltam kisbaba koromban. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!