Iszonyatosan unatkozom, elegem van es szeretethianyom van. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Itthon meg karacsonyfank sincs:( senki se szeret igazan,csunya vagyok,elegem van. Szuksegem lenne egy olelesre es egy csokra,de akitol jol esne annak csaladja van. Mindenki csak szorakozik velem. Meg tvk sincs hogy nezzek valamit a mobilneten nem fut a film.2014. dec. 24. 22:58
2/9 anonim válasza:
Nekem sincs karácsonyfám mert befájdult a derekam ès nem bir tam feldìszìteni. Szìvás. Ja ès èn is vágynèk egy csókra, ölelèsre de akitől ezt várnám nem is tudja hogy tőle ijet várok.
3/9 anonim válasza:
És most azzal, hogy ezt a kérdést feltetted, milyen javulást vársz a helyzetedben?
4/9 anonim válasza:
Képzeletben megölellek, ha nem gond?
26F
5/9 A kérdező kommentje:
Valami otletet mivel foglaljam el magam..vagy kedvesseget
2014. dec. 24. 23:10
6/9 A kérdező kommentje:
Koszi utolso :)
2014. dec. 24. 23:10
8/9 anonim válasza:
,,Kérdeznéd miért élsz, én tárnám karom" . De amugy aludj ha nem tudsz semmit csinalni vagy menj el setalni szelloztesd a fejed es nezd ahogy masok boldogok es felhotlenek..... Vagy is inkabb ezt meg se mert ez nekem se szokott bejonni. De miert vagy igy miert erzes igy magad mi tortent?
9/9 anonim válasza:
Sétálj
Olvass
Kreatívkodj
Hallgass zenét
Vacsorázz
Pihenj/Aludj...
Kedvességet meg ne a GYIK-en várj, ez itt nem egy jótékonysági alapítvány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!