Elegem van, nagyon rosszul érzem magam, iszonyatosan szenvedek. Mit tegyek, hogyan legyek jobban?
Iszonyatosan rosszul érzem magam lelkileg,szó szerint fájdalmat/nyomást/szenvedést érzek a mellkasomban és a fejem is széthasad.
Egyrészt nem jövök ki a pénzemből most idén nem tanulok van egy érettségim és dolgozok de az átlagfizetés kb. 55ezer Forint egy hónapra igazából részmunkaidős próbálok keresni még munkát,de elég nehézkes :( Most ebben a hónapban kaptam majdnem 70ezret,de nem tudom mire költsek/mire ne. Kellene rengeteg ruhát vennem, eg telefont nem kell iphone de azért internetezni lehessen rajta, külön tanárokat kell fizetnem és félre is kell raknom,mert különben b**szhatom az egyetemet!SZüleim nem tudnak támogatni.
Kellene egy kondibérlet is,mert dagadék vagyok. Szeretném magam jól is érzeni,mert sose tudok egy moziba elmenni pl,mert semmire se marad pénzem.
Szeretethiányom is van annyira vágyok egy barátra(pasira). Tovább szeretnék tanulni,de már azt se tudom mi legyek folyton csak a pénz a pénz a fontos,mert itthon nem támogatnak és nem tudok az lenni,ami szeretnék. ÁÁÁÁÁDDDADADADDAD Elegem van!!
mennyi a "kötelező kiadásod"? (kaja, utazás, ruha)
és mennyi marad másra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!