Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyatosan szenvedek a párkapcsolatomban, folyamatosan bántalmaz, fôleg lelkileg, de egyszerűen nem bírok kilépni, mert ahogy elhatározom hogy befejezem vele, egy sokkal erősebb fájdalom lesz urrá rajtam. Mit tegyek? 26/l
Azért vagy vele mert jobban félsz egyedül.
Áldozatként viselkedsz érzelmileg függsz tőle!
Egyszer le kell tenned ezt a párkapcsolatot is mint a cigit!
Muszáj, mert rámész.
Ha egyedül nem megy a NaNe talán tud neked segíteni bántalmazott nőknek nyújt támaszt! Ők elég jól ismerik a jelenséget amit most te érzel.
Keresd fel őket valamilyen módon, ha jól tudom van telefonos segélyük is.
Ha vele maradsz a vegtelensegig fog bantani es ra kell jonnod, hogy ez az egy eleted van, es nem igy akarsz megoregedni.
Ha elhagyod meg egy fel evig talan kinozni fog a dolog, de meg fiatal vagy es ujrakezdheted valaki olyannal, aki megerdemel :)
Lépj, és hagyj magad mögött minden. A fájdalom meg el fog múlni, és nem kell senkinek pampogni róla.
Csak vesztegeted a drág
Csak vesztegeted a drága idődet, egészen addig mig egy harmadik miatt ki nem leszel a pasi által dobva. Mert ki leszel.
Ne várd meg. az idő kincs!
Hagyd ott, amint lehet. A szakítástól való félelmed hamis, csak jobban járhatsz, ha lelépsz. Kérj segítséget barátoktól, rokonoktól, vagy akár a korábban említett segélyszervezettől. Ne hagyd, hogy egy beteg állat tönkretegye az életed.
30F
Nem vagy te kissé túlzottan társfüggő? Nem csak egyszerű függésre gondolok, mert szerintem az ilyen pánikjelenségek, lelki fájdalmak már inkább kórosak.
Szerintem is pszichológushoz kellene fordulnod, mert ez a helyzet önmagától nem fog megoldódni. És ha ő folyamatosan bánt, akkor neki ez jó (önmagától nem fogja abbahagyni), és tovább rombolja az önbizalmadat - pedig neked éppen az önbizalmad növelésére lenne szükséged.
Tényleg ott kellene hagynod, de valószínűleg ehhez pszichológus segítsége fog kelleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!