Mit csináljak? Több állásinterjúra is behívtak, de iszonyatosan izzad a kezem, ez nálam idegi alapon van, sehogy nem tudok rajta segíteni. Nem hátrány ez az interjúkon?
Köszönöm a tanácsokat! A Solutio A. nekem tenyéren nem segített, csak kiszárította, de ugyanúgy izzadt, más helyekre nekem is bevált, de oda nem.:S
A textilzsepis ötlet nem rossz, csak annyi a baj vele, hogy kicsit furán venné ki magát, ha az interjúkon folyamatosan a kezemet törölgetném.
Nekem egy barátnőm szenvedett ettől az állapottól. Emlékszem, olyan durva volt a helyzet, hogyha nyáron egy helyben álltunk, pár perc múlva "tócsa" lett a két keze alatt. Szó szerint csöpögött róla a víz. Ha jól emlékszem, akkor ő eleinte botox injekciókat kapott a tenyerébe, néhány havonta. Végül úgy két éve rászánta magát egy műtétre, mely során valahogy megszüntették a problémáját. (Talán valami idegi összeköttetést szüntettek meg.)
Ha neked is ilyen durva, akkor szerintem keress rá orvosi megoldást, mert így nehéz lehet élni.
Munkában hátrány-e? Attól függ, hogy milyen súlyos a helyzeted és hogy milyen melóra pályázol.
Sok sikert az interjúhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!