Ha későn érő típus vagyok az nagy hátrány lehet egy párkapcsolatban?
23 éves vagyok és még nem volt kapcsolatom, de rájöttem voltak hibáim, amit igyekszek gyorsan kijavítani. Sokáig elég gyerekes voltam, nem adtam magamat inkább álarcot húztam fel, és nem voltam sokáig szociális. Ennek sajnos meglett a böjtje, mivel elég kevés ismerősöm van. Velük néha néha eljárok bulizni, de mostanában nem igazán érnek rá. A legnagyobb hibám az, hogy nem tudok rendesen kommunikálni, és elég félénk szoktam lenni új emberekkel viszont, ha rendesen megismerem, akkor könnyen ellazulok, de sokat akkor se tudok beszélni.
Vannak ilyen sztereotípiák amik őszintén szólva eléggé dühítenek, hogy egy tapasztalatlan pasi könnyen félre léphet, mert engem pont ez zavar, hogy vannak ilyen hűtlen emberek. Nem akarom ezzel fényezni magam, de nem tudom magam elképzelni, hogy megcsalom a barátnőmet. Hűséges lennék vele, és szerintem egy nővel is kilehet élni magunkat.
Nem rég találtam egy hobbit a kondizást, amit szerencsére nagyon élvezek.
Helló, próbáld ki az internetes társkeresést is, nekem például csak így sikerült barátnőt szereznem :)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!