Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk nektek ez hátrány vagy...

Fiúk nektek ez hátrány vagy nem? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Fontos nektek az, hogy egy lány igenis intelligens, okos legyen?:) Legyen fogalma egy-két dologról, és legyen véleménye?

Nem egy két lábon járó lexikonra gondolok.. csak kíváncsi vagyok, mert hát sokan mondják, hogy a belső a fontos. De néha azt is látom a környezetemben, hogy más fiú/férfi megijed vagy nem is tudom az okosabb lánytól/nőtől... aztán lehet hogy nem.. mit gondoltok?:)

2013. okt. 27. 21:46
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

inkább az érzelmi intelligenciája legyen fejlett.

pl

annál jobban semmi sem dühíthet fel,ha a nő nyilvánosan rendez jelenetet.

ez annyira primitív,hogy nem igaz.

ha probléma van az két emberre tartozik,nem a nyilvánosságra.

szóval a lexikális tudás az nem sok.

tudjon viselkedni.

2013. okt. 27. 21:58
 2/8 .figo. válasza:
63%
Szerintem egyértelmű hogy egy lánynak is kell legyen némi "véleménye" a dolgokról! Most Te szívesen lennél egy nálad butább ember környezetében ?, nyilván nem a lexikális tudásra gondolok de legyen meg a magához való esze!
2013. okt. 27. 22:01
 3/8 anonim válasza:
44%
Nekem elég, ha megérti amit én mondok, és el lehet vele beszélgetni:)
2013. okt. 27. 22:05
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
A tökéletes lány: 10/10-es külső és sötét, mint az éjszaka. Nem vicc.
2013. okt. 27. 22:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem fontos, nagyon is. De lehet, hogy azért, mert nem hiszem, hogy egy analfabéta lányt túlságosan érdekelne az életem meg ha mondjuk családról van szó, akkor ott meg kell beszélni bizonyos dolgokat. Döntéseket kell hozni közösen. Persze, hogy nem mindegy. Nálam szerintem az az első. Nem mindegy kivel élek le éveket vagy az egész hátralévő életemet. Egy agyatlan barbi babával, egy idegbeteg modellel vagy egy beszámítható, normális, okos, szerető társsal.

Persze aki nem tervez hosszú távra komolyan, annak szerintem mindegy, de nekem nem. 23/F

2013. okt. 28. 01:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálam ez a legfontosabb. Persze szükséges a szexuális vonzalom is, de az sokkal több lánynak adatik meg. És ami szintén elengedhetetlen egy komoly kapxsolathoz, hogy legyen őszinte hozzám.
2013. okt. 28. 02:06
 7/8 bumbi02 ***** válasza:
Nekem fontos, a legtöbb kapcsolatomban pont ez volt a probléma, hogy nem voltunk egy szinten...
2013. okt. 28. 09:56
 8/8 anonim ***** válasza:
én személyszerint jobban szeretnék olyan lányt magamnak aki gondolkodni is szokott, és nem egy hülye liba... meg nem csak a szépség a fontos neki hanem a tudás is, meg azért az udvariasság is fontos... nekem pl: olyanra van szükségem aki személyiségileg olyan mint én, és fizikailag is tetszik nekem, és én is neki
2015. aug. 7. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!