Ha egy fiúnak fogszabályzója van az hátrány?
Az értelmesebb azt gondolja, hogy ez egy okos srác, ad magára.
A gyökér meg fújjol...nos az felejtős, IQ mint egy botnak.
egyre nagyon ügyelj: sűrűn moss fogat, mert azt gondolják, hogy biztos nem mossa..állandóan öblítsd szájmeleg vízzel(hideggel soha)
meglátod senki nem fog csodálkozni, és bebizonyosdik, hogy nem hátrány...sőt...
Nem is tudom...
Mindenképp igényességre vall, ha valaki viseli, mert az általában törődik magával, a külsejével, a fogaival. Ilyen szempontból nem hátrány.
Viszont ha egy fiú rámvillantja a fogait és meglátom a kis fekete fémizébizéket, hááát... Nem túl esztétikus, de...
De ugyan már, ne beszéljek hülyeségeket, aki ez alapján ítél meg, az ássa el magát. Ha kell, akkor mindenképp hordd. A végeredmény a fontos. :)
szerintem semmi gond vele.
Egy az,hogy manapság rengeteg embernek van fogszabályzója a másik meg az,hogy egy értelmes ember nem azt nézi.
Meg hát inkább legyen fogszabályzód 2 évig és utána szép fogaid mint egész életedben össze-vissza álló fogaid. :)
Amúgy ha valaki szeret,nem azért szeret mert így vagy úgy nézel ki. :)
17/L
"kis fekete fémizébizéket"
Miért lenne fekete?
5-ös voltam
A fogszabályzó ma már szexi, ezt mindenki tudja. :)
Csináltasd meg, különben később meg fogod bánni.
NEM!! ABSZOLÚT NEM! Én gerjedek a fogszabira :$ :D De komolyan...
17/L
Én is imádom a fogszabályzós fiúkat :)
Inkább most tetesd fel a fogszabályzót, még viszonylag 'olcsón', mint tíz év múlva 500ezrekért... Hosszú távon jobban jársz.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!