Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha egy fiúnak fogszabályzója...

Ha egy fiúnak fogszabályzója van az hátrány?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok nem volt gondom a nőkkel való ismerkedéssel de fogszabályzót kértem mert nem álltak helyesen,és megrémültem hogy a lányoknak ez majd hátrány lesz és ugy gondoltam meg kérdezlek titeket főnkét lányokat hogy mit gondoltok
2013. júl. 25. 17:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Az értelmesebb azt gondolja, hogy ez egy okos srác, ad magára.

A gyökér meg fújjol...nos az felejtős, IQ mint egy botnak.

egyre nagyon ügyelj: sűrűn moss fogat, mert azt gondolják, hogy biztos nem mossa..állandóan öblítsd szájmeleg vízzel(hideggel soha)

meglátod senki nem fog csodálkozni, és bebizonyosdik, hogy nem hátrány...sőt...

2013. júl. 25. 18:00
 2/11 unbelieveable ***** válasza:
Szerintem inkább legyen fogszabályzója, mint össze-vissza álló fogai. Nekem is van, mondjuk én lány vagyok de még senkinek nem volt vele baja eddig.
2013. júl. 25. 18:08
 3/11 anonim válasza:
Van akinek kifejezetten jól áll a fogszabályzó, egyáltalán nem hátrány, aztán meg ha leveszik, szép fogsorod lesz, szerintem megéri. 17/L
2013. júl. 25. 18:10
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem is tudom...

Mindenképp igényességre vall, ha valaki viseli, mert az általában törődik magával, a külsejével, a fogaival. Ilyen szempontból nem hátrány.

Viszont ha egy fiú rámvillantja a fogait és meglátom a kis fekete fémizébizéket, hááát... Nem túl esztétikus, de...

De ugyan már, ne beszéljek hülyeségeket, aki ez alapján ítél meg, az ássa el magát. Ha kell, akkor mindenképp hordd. A végeredmény a fontos. :)

2013. júl. 25. 18:13
 5/11 anonim ***** válasza:

szerintem semmi gond vele.

Egy az,hogy manapság rengeteg embernek van fogszabályzója a másik meg az,hogy egy értelmes ember nem azt nézi.

Meg hát inkább legyen fogszabályzód 2 évig és utána szép fogaid mint egész életedben össze-vissza álló fogaid. :)

Amúgy ha valaki szeret,nem azért szeret mert így vagy úgy nézel ki. :)

17/L

2013. júl. 25. 19:59
 6/11 anonim ***** válasza:

"kis fekete fémizébizéket"

Miért lenne fekete?

5-ös voltam

2013. júl. 25. 20:00
 7/11 anonim válasza:
Én őszintén mondom, hogy nekem tök mindegy. Ha tetszik, akkor fogszabályzóval is ugyanúgy tetszeni fog, ha nem, akkor is mindegy. És inkább legyen fogszabályzós mint elálló fogú, az sokkal rosszabb (15/L)
2013. júl. 25. 20:01
 8/11 Valletta ***** válasza:

A fogszabályzó ma már szexi, ezt mindenki tudja. :)

Csináltasd meg, különben később meg fogod bánni.

2013. júl. 26. 19:17
 9/11 anonim válasza:

NEM!! ABSZOLÚT NEM! Én gerjedek a fogszabira :$ :D De komolyan...

17/L

2013. júl. 27. 04:57
 10/11 anonim válasza:

Én is imádom a fogszabályzós fiúkat :)

Inkább most tetesd fel a fogszabályzót, még viszonylag 'olcsón', mint tíz év múlva 500ezrekért... Hosszú távon jobban jársz.

16/L

2013. júl. 27. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!