Nem, megfelelő a magasságod. Ha kompenzálni szeretnéd, hordj magassarkút időnként.
2014. jún. 22. 22:33
4/14 anonim válasza:
Játszottam kosárlabda csapatban 175 cm-el és 2 volt csapattársnőm is alig volt 160 cm, viszont nagyon jól tudtak cselezni és kivenni a labdát :P.
Fontos lenne tudni, hogy mennyi idős vagy. Vannak gyógytornász gyakorlatok, amelyeket tudnak még rajtad nyújtani egy pár cm-t, egészségesen :)
2014. jún. 22. 22:33
5/14 anonim válasza:
Koncerteken állj előre...
2014. jún. 22. 23:05
6/14 anonim válasza:
A magyar nők átlagmagassága 164 centi :) teljesen átlagos a magasságod :)
De kb 18-20 éves korodig nőhetsz szóval ne aggódj.
Én 178 centi vagyok és szinte minden nőnél magasabb, sokszor volt már, hogy olyan amikor megöleltem valakit akkor be kellett rogyasztanom a térdem, mert annyival magasabb voltam náluk.
Ne aggódj, a magasságod nem fog semmiben sem akadályozni.
25\L
2014. jún. 23. 00:38
7/14 anonim válasza:
164 cm??? Max. Ázsiában. Hol olvastad ezt? A legtöbb ember 170-175 cm magas.
2014. jún. 23. 07:45
8/14 anonim válasza:
Én 164 cm magas nö vagyok, és sovány is. Semmilyen hátrányom nem származik a magasságomból, max a tömegben "összenyomnak" vagy bizonyos rendezvényeken semmit sem látok az elöttem álló magasabb emberek miatt. Egyébként fura hogy ilyenkor a gyerekeket elöre engedik hogy lássanak, de egy alacsonyabb magasságú felnöttet nem. :-D
2014. jún. 23. 08:37
9/14 anonim válasza:
Elözö vagyok: max még annyi hogy bevásárláskor nem érem el a magasabban lévö termékeket, de akkor megkérek egy másik vásárlót hogy segítsen, vegye le nekem. Eddig mindenki segített. :-)
2014. jún. 23. 08:40
10/14 anonim válasza:
7es a nők átlagmagassága ennyi, nem az összes emberé.
én is 160cm vagyok, nekem nincs problémám vele, csak annyi, hogy nem érem el a felső polcokat :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!