Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Csak én vagyok úgy,hogy...

Csak én vagyok úgy,hogy minden ember,aki fontos volt valaha eltűnt az életemből?

Figyelt kérdés
Felnőttem a baráti köröm eltűnt a legjobb gyerekkori barátom amint megismerkedett egy pasival,akit alig ismert eldobott engem.A családommal a kapcsolat már lassan kimerül a formalitásban férjhez mentem gyerekeim születtek és nagyot csalódtam mikor gyerekeim születtek és a testvéreim nem mutattak nagy érdeklődést miközben amikor nekik született gyerekük ez nem így volt.Sem barátok sem egy testvér vagy bárki,akivel beszélhetnek a napi gondokról vagy csak egyszerű hétköznapi dolgokról.Mindenki elhanyagolt ha keresni akarom a nővérem napokig nem ír vissza és már belefáradtam.Egész életemben én kapartam az emberek után a barátok után családtagok után,de mindig én voltam akit a legegyszerűbb hátra hagyni és elfelejteni.

máj. 25. 22:09
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

Nekem senkim nincs.

Barátokkal ugyanígy jártam lemorzsolódtak, elköltözött házas gyerek stb.

De nincs társam sem amit egyedül még nehezebb lesz találni.

Csak édesanyám él már. Testvéremet 15 éve nem láttam. Rokonok nincsenek

Kollégák mind kapcsolatban vaag, gyerekkel maradtak egyedül..

Hát ez van

máj. 25. 22:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel én is így vagyok
máj. 25. 23:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az előttem szólókhoz :)

Eltűntek,mert önmegvalósították magukat - ez ma nagy divat. Régebben bunkóságnak hívták, főleg,ha más kárára történt.

F

máj. 26. 09:03
 4/8 anonim ***** válasza:
53%

Az a lényeg, hogy mindenki más a hibás, nem te. Biztos, hogy te mindent jól csinálsz.

Ha meg felvetem, hogy miért nem barátkoznak egymással az ilyen emberek, akkor így meg úgy... kilóg a lóláb.

máj. 26. 10:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok olyan ember van, mint a kérdező. Nem ítélni és nem elítélni kellene őket, mert hegyi beszéddel nem lehet emberi kapcsolatokat építeni.

Ezek az emberek pedig nyilván azért nyitnak nehezebben,mert már olyanok verték őket arcon,akikben bíztak,akiket közel engedtek.

" Akit a kígyó megmart,a gyíktól is fél "

Igaz közmondás.

máj. 26. 10:12
 6/8 anonim ***** válasza:
69%

"Ezek az emberek pedig nyilván azért nyitnak nehezebben,mert már olyanok verték őket arcon,akikben bíztak,akiket közel engedtek."

Én meg azért írok ilyeneket, mert már megszámlálhatatlanul sok olyan eset volt, hogy próbáltam segíteni, kedvesen kapcsolatot kezdeményezni, de le se sz*rtak, esetleg még belém rúgtak. A rószaszín ködös ömlengés meg a kemény igazság között az a különbség, hogy az előbbi nem visz sehová. Szerinted tényleg megold bármit a 65432 ehhez hasonló kérdésben leírt síránkozás? Kiírja, aztán várja a sült galambot. És hagyja elrepülni. Hogy lehet segíteni azon, aki nem hagyja? Hogy lehet ismerkedni azzal, aki nem is akar?

máj. 26. 10:22
 7/8 anonim ***** válasza:

6-os, te nyilvánvaló,hogy nagyon tudtál szeretni,de ezt nem értékelték. Sőt,visszaéltek vele.

Nyers vagy,de úgysem tudod a szívedet eltagadni !

máj. 26. 10:25
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 nem visszaéltek vele, csak mint mondtam, mindig azt hittem, hogy a kérdező VALÓBAN barátot keres, segítséget kér stb., aztán kiderül, hogy csak unatkozik és figyelemre vágyik.
máj. 26. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!