Mondasz valamit amit most szeretnél?
Figyelt kérdés
Ha valóra válnamáj. 26. 21:04
2/14 anonim válasza:
-Pizza
-Esős idő
-Ha erősebb lennék
-Egy barátnőt aki szereti a bolognait és a harisnyákat
-Szerentém ha október lenne
4/14 anonim válasza:
Ha megszűnnék létezni 1 pillanat alatt.
5/14 anonim válasza:
Megnyerni az ötöslottó főnyereményt. Világkörüli út, utazni sokat. Széles baráti kört kiépíteni, programokkal. Munkát találni. Világbéke, szűnjön meg minden háború. Szűnjön meg a szegénység, éhezés, senki se nélkülözzön. Egy piacképes diploma. Új szakmákat kitanulni. Legalább plusz 1 idegennyelv megtanulása. Feltalálni valami olyasmit, amivel az emberiség javát tudom szolgálni, pl valami súlyos betegség elleni gyógyszer. Végtelen idő. Örökké maradjak fiatal, ne öregedjek. Időutazás, jóvátenni a múltbéli hibáimat. Bocsánatot kérni mindenkitől, akit megbántottam. Karitatív munka. Gyermekkórházat, kutyamenhelyet nyitni. Hajléktalanság felszámolása, minden ember lakáshoz jusson. Visszahozni anyámat, nagyimat, szeretteimet a sírból. Röviden ennyi. 🙂🙂🤷♂️
6/14 anonim válasza:
Lottó főnyeremény vagy azonnali fájdalommentes halál.
8/14 anonim válasza:
Szeretnék túllenni végre az államvizsgámon, méghozzá egy minimum 4-es osztályzattal.
10/14 anonim válasza:
Aludni vagy 2 hetet. 6 éve tolom úgy hogy szabadsàgot csak tanulni vettem ki ami nem szabadsàg csak stressz. Most végeztem egyetemen és 1 nap szabim se maradt. Hétvégék mondjuk ott vannak. De úgy érzem nem elég. Màsnak rosszabb, tudom. De màr lassú vagyok és akàr BKV-n àllva is elalszok hónapok óta.
Egy 2 hét szabi jó lenne csak aludni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!