Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szakítottam a barátommal. Úgy...

Szakítottam a barátommal. Úgy érzem menthetetlen a kapcsolat. Nem szeret engem. Hogyan álljak talpra?

Figyelt kérdés

Kezdeném azzal, hogy meghaltak a rokonaim. Egyke vagyok.

Barátaim messze vannak. De nem is várhatom el tőlük, hogy megoldják az életemet.

Van házam. Van egy kevés megtakarításom.

Csak el kell adnom a házat, és elköltözni. Mert nekem az túl nagy.

Megrémít, hogy mindent egyedül kell csinálnom. Félek. Én nagyon szeretem, de ő nem becsül meg. Nem áll mellém. Nem kapok szeretetet. Ignorál. Én szakítottam vele, mert nem akarom leélni az életemet boldogtalanul.

Mit kellene kezdenem? Nincsen semmi segítségem a költözéshez. Se semmihez.

Egyedül új életet kezdeni nehéz.

2024. máj. 24. 22:58
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Hát, ha a beszélgetés segít egy kicsit, írj ha gondolod. Hátha tudok pár jó tippet adni. Mindenesetre a szakítás egy boldogtalan kapcsolat esetén nagyon jó lépés volt. Ezért már büszke lehetsz magadra. Egy ház eladás ehhez képest már könnyű lesz.
2024. máj. 24. 23:04
 2/6 anonim ***** válasza:
81%

Terv logisztika.

Alakits ki ismerettségi köröket ott ahova költözöl. Légy résen mert ha kiszagolják hogy ilyen elárvult vagy, nyomban a lehúzók bántalmazók betörők prédája leszel. Kb soha ne mutasd magad gyengének akkor sem ha az vagy.

Annyiban nagy mákod van az exeddel hogy legalább nem lehetetlenít el nem zsarol nem kell menekülnöd, hanem szabadon galoppolhatsz bárhova.

2024. máj. 24. 23:04
 3/6 anonim ***** válasza:
86%

És ha először csak kiadod a házadat albérletbe és ebből a pénzből valahol máshol fizetsz magadnak egy kis albérletet, valami kis munkával levegőt venni, újat kezdeni? Addig is tudnál gondolkodni és így nem kellene végleges döntést hoznod most hirtelen és megmaradna a vagyonod is (ha nem tudod jó árban eladni).

Plusz foglald el magad, ahogy csak tudod: edzőterem, olvasás, hobby, filmezés, barátok (telefonálva legalább), utazás, kirándulás - bármi, ami boldoggá tesz téged. Fókuszálj magadra, szeresd magadat, adj meg mindent magadnak, hogy megerősödj.

Most még félelmetes, hogy mindent egyedül kell csinálnod, de a vihar másik oldalán vár rád az erősebb éned.

2024. máj. 24. 23:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint kapkodnod nem kell, nem vagy rossz helyzetben.

Ne a volt kapcsolaton keseregj, hanem fújj egy nagyot és előre nézz!

Gyűlölöm én is a bürokráciát, ügyintézést, stb... De egy megoldandó feladat, nem kell tőle megijedni, higgadtan át kell gondolni, hosszútávon mi lenne jó, hogyan alakítsd az életed, aztán lépésről lépésre megvalósítani.

Csak azon múlik, hogy állsz hozzá, kell egy kis kitartás, kell hinni önmagadban!

Én sokkal rosszabb helyzetben vagyok 😂, mégsem vagyok kétségbe esve, meg fogom oldani.

2024. máj. 25. 06:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet el kellene már ezeket a tanácsokat menteni és bemásolni mert kb. napi 10-en megkérdezik.
2024. máj. 25. 06:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Miután te lépsz ki a kapcsolatból, egyszerűen csinálod azt amit hiányoltál eddig és kész. Egyik dolog a másik után, haladsz előre. Nem egyszerre kell megváltani a világot az életed minden területén
2024. máj. 25. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!