Ti is érzitek azt, hogy a ti életetek már menthetetlen, és legszívesebben feladnátok?
mi mindent tettél meg azért, hogy az életed megváltozzon és jobb legyen?
kérlek sorold fel!
Nekem laza 8 éve napról napra csak xarabb, és még azt se mondhatom, hogy nem próbálkoztam, de mindenben csak a csalódás ér.
Bár igazából csak napról napra élek, nem nagyon izgat mi lesz holnap.
Én erre csak ezt az idézetet írom Samuel Beckett-től:
"Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better."
Az idézet lényege: "Mindig próbálkoztál, mindig elbuktál. Semmi baj. Próbálkozz újra, bukj újra, bukj jobban."
A lényeg, hogy soha nem szabad feladni, mindig arra kell törekedni, hogy a legjobbat kihozzuk az adott helyzetből. Ha valakinek megvan a testi egészsége, van két keze, lába és tud tenni azért, hogy jobbra fordítsa a sorsát, annak kutya kötelessége addig próbálkozni, míg jobbra nem fordulnak a dolgok. Ez egyben tiszteletadás azok felé is, akik küzdenének, de a testi korlátaik, betegségük miatt már nem tudnak küzdeni.
Többször is éreztem már így az életben, volt, hogy elakadtam hosszabb időre is, és depressziós lettem. Akkor feltettem a kérdést, hogy mit tettem azért, hogy ez másképp legyen? Ja, hogy semmit? Hát, akkor úgy tűnik, ez az én döntöttem volt.
Van az az elcsépelt, de igaz mondás, hogy 'ha nem változtatsz, akkor semmi sem változik'
Az élet ajándék. Próbáld meg te is így látni, és úgy formálni az életed, hogy élvezd! Ne akkor jöjj rá, mikor tényleg vége! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!