Mit tegyek? Már nagyon elegem van mindenböl, legszivesebben öngyilkos lennék.14/l
Figyelt kérdés
Épp felvételizek ,de sehova sem akkarnak felvenni ,mindenki utál ,csúnya vagyok ,egy barátom sincs,szüleim elhagytak ,semmi jó nem történik velem.Utálok közösségbe menni,mamám (akivel élek) az is utál ,nem tudom megbeszélni vele a dolgaimat.2016. márc. 3. 17:10
2/33 anonim válasza:
Ne legyél öngyilkos, az nem megoldás.
Miből gondolod, hogy mindenki utál?
Miből gondolod, hogy a mamád utál?
Miért mondod azt hogy csúnya vagy?
Csupa negatív gondolat, látsz valamit pozitívan és szépnek
El kéne menned egy pszichológushoz, az tud segíteni mindenben.
3/33 anonim válasza:
Utolsó,hogy mekkora egy gyökér vagy
Kérdezőnek az öngyilkosság nem megoldás
4/33 anonim válasza:
Az öngyilkosság egy jó megoldás számodra! Csak van ez a hülye maszlag, hogy nem az. Miért ne lenne az? Dehogynem! Én nem bíztatlak rá, csinálj, amit akarsz. De a lényeget, hogy ez mitől van, kihagytad.
5/33 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy négy év és nagykorú leszel és akkor új élet kezdődik ;) Más is érzett hasonlóan a te korodban.
7/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a negatív és pozitív a tanácsokat :) egy kicsit megkönnyebbültem.
2016. márc. 3. 18:07
8/33 anonim válasza:
Vannak dolgok amiket tényként kezelsz, pedig 0% esély van rájuk.
Fókuszálsz számító dolgokra.
Írj rám nyugodtan hátha jól kijövünk.
9/33 anonim válasza:
Gyere hozzam látogatóba ;) 27//f
10/33 anonim válasza:
10: jobb ha nagyon vigyázol, te pedofil k.csög, mert még a végén fel leszel nyomva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!