Meghalt a Barátnőm, legszívesebben öngyilkos lennék mert nagyon szomorú vagyok miatta, mert nagyon szerettem, Ti mit csinálnátok a helyemben?
3 napja halt meg, betegségben, azóta csak sírni tudok miatta. 8 hónapig voltunk együtt.:(
Mit csináljak? Mert igazából Ő volt mindenem, nélküle egyedül maradtam, és nagyon rossz így az élet... 19 éves volt még csak :((((((
Miért ilyen igazságtalan az élet!!!???:(((((((((
Mit csinálnátok a helyemben?(20f)
Nagyon sajnalom :((((((
Erre azt szokták mondani hogy az idő a legjobb orvosság....remélem idővel jobb lesz..
Egyszer azt olvastam,írni,beszélni kell róla,hogy kiírd vagy beszéld magadból!
Szomorú ez nagyon,de az élet megy tovább! Ne hagyd,hogy eluralkodjon rajtad a bánat,keserűség!
Idővel könnyebb lesz,de feledni soha nem fogod!
Nehogy valami őrültséget csinálj,az nem megoldás és szüleidnek és akik szeretnek, nem okozhatsz ekkora fájdalmat!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
#5!
Igazad van, hogy szar az élet, de azért még kellett volna élnie...
#6!
Igazából nem volt semmilyen nagy baja ami életveszélyes lett volna, de volt egy kisebb betegsége amit megműtöttek, és műtét közben halt meg:(
Valószínüleg az orvos hibázott valamit...
5-ös! Naa ezért kötekedsz te mindenhol,mert car unalmas az életed! :D Legalább megtudtuk,bár sejtettük,hogy valami nem stimmel veled! :D
Kapd össze magad,ne ilyen hülyeségeken agyalj! Az élet szép,csak tudni kell élni!
Nekem csak azzal tudnának segíteni, ha visszakaphatnám a Barátnőmet, de ez úgy sem lehetséges, tehát senki nem tud segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!