Mit tegyek, ha rájöttem, hogy menthetetlenül antiszociális vagyok?
Figyelt kérdés
2021. okt. 31. 01:12
1/10 anonim válasza:
"Mit tegyek"
Kezdetnek talán írhatnál valami bővebb infót is, hátha tudnánk tanácsot adni.
2/10 anonim válasza:
Kezdetnek használd helyesen a szavakat. Antiszociális az a pszichopata, te valószínűleg csak aszociális vagy.
4/10 anonim válasza:
Van egy csomó előnye: mélyedj el egy területen, és légy benne profi, alkoss sikeres dolgot.
5/10 anonim válasza:
Gondolom asszociálisra gondolsz. Te tudod, hogy mit tegyél, ennyiből milyen választ vársz?
6/10 anonim válasza:
Semmiképp se sajnáld magad, mert az gyerekes és szánalmas. Ha már te legyártod magadnak a #lúzer kategóriát, akkor mégis mit vársz? Felmentés kell a felelősség alól?
Én is utálom az embereket, de ebből is ki lehet hozni egy csomó hasznot, pl. segít a tanulásban, az elmélyült munkában, és más magányigényes területeken.
7/10 anonim válasza:
6# aha ezzel az a baj, hogy jó hogy tanulsz egyedül és abban segít de ha olyan munkád van, hogy pl eladó vagy meg vagy lőve vagy monjduk jogász, építész, szerelő, vay ilyesmi akkor mi van?
8/10 anonim válasza:
#7 de szar, hogy az embernek egy munkája lehet életében, és amit elsőre választott, annak muszáj véglegesnek maradnia
9/10 anonim válasza:
Nem ezt mondtam azt mondtam, hogy egy kibąszott nagy fąszság amit írsz. Arról meg nem tehetek hogy utálod az embereket magąnyosan fogsz meghalni ennyi🤷🏼♂️
10/10 anonim válasza:
És megbocs tegyük fel a kérdező mit tudom én mindig is épületgépész akart lenni megcsinálta de inkább vált egy sz@r semmit fizető munkára csak azért mert utálja az embereket (tekintve, hogy a munkák 90%-a emberkkel való komunikációt igényel elég merész)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!