Egyáltalán nem tudok nyitni az emberek felé, nem tudok beszélgetni velük, hogy tudnám fejleszteni magam?
Nagyon rossz családi hátterem volt és úgy érzem nem olyan vagyok mint a normális emberek, nincs szókincsem, nem vagyok nyitott, nagyon zárkózott vagyok, igazából nem is lehet velem úgy beszélgetni mint más normális emberrel, mert sok év kimaradt a suliból, nem jártam be, magántanuló voltam amikor csak lehetett, mind ezt a rossz családi hátterem miatt, mert apám tönkretette az életünket..
Egyáltalán nem tudok nyitni az emberek felé, de szeretném fejleszteni magam csak fogalmam sincs hogy hogyan…
Szerintetek?
A pszichológus nem vált be.
Én is ilyen vagyok. Sosem tudtam beszélgetni, még a közeli barátaimmal is pár perc után nehézkessé válik. Egyszerűen nem megy, akármit csinálok. Sokan mondjak hogy órákig beszélgettek valakivel, én meg csak lesek hogy azt hogy lehet, mikor nálam ilyen 5 perc a max.
Mindigis csendes, háttérbe húzódó voltam, szerintem ha kiskorunkban nem alakul ki ez a "tehetség", akkor már nem igazán lehet vele mit csinálni felnőttként.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!