Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért csak azok írnak hívnak,...

Miért csak azok írnak hívnak, akik nem kellenek?

Figyelt kérdés

"Tisztítást" végeztem. Senkivel nem tartok kapcsolatokat aki már megbántott, vagy átvert, vagy csalódtam benne, vagy lehullott az álarca, kimutatta a foga fehérjèt, stb.

Így jelenleg nem maradt senkim. Új kapcsolatokat építgetnék ki, de az újakban is csalódom, így lassan döcögősen és nehezen megy.

Akiben meg ha nem is csalódom, valahol mégsem szimpatikus pl nagy korkülönbség miatt. Vagy mert egy gyerekes szülő pl és nem az én világom.

Így alig vannak, szinte nincsenek még kapcsolataim. Néha nem is keresem már, mert a rágörcsölésből akaszkodásbol se lenne semmi.

Hanem várom mit hoz az élet.

És ha rám is írnak, mindig csak olyanok, akik gyökerek.

Pl korábban udvarolt vki de úgy, hogy "kinyalhatlak?" meg ilyenekkel. Normál randira nem hívott soha, csak mellémcsapódott ha pl vásároltam, vagy mentem valahova. Végig szemét volt, fel akart hozzám jönni, de lekoptattam. Erre most 1 év mulva megint rám irt, hogy gyereket csinált valakinek mert kimegy külföldre es legyen itthon vkije aki nem lép le. És mesél beszél a kinti melóról, ha akarok néz nekem albit kint(tudja hogy mindig mennék külföldre csak nem tudok). Kérdeztem is, hogy miert ir nekem, mikor tudtommal utáljuk egymást. Erre írta hogy ezt ő nem tudta, ő engem nem utál, de akkor én őt igen ha már ezt írom.(hát persze. Talán szeretnem kéne?)

És ha lapozok is megint semmi. Nincsenek kontaktok az életemben. De ha lesznek mindig ilyenek találnak be. Akár nőket is nézve! Olyan korábbi bnők akik az akkori barátommal kikezdtek, ezért én ignoráltam őket. Ezek is képesek évek múlva is rámírogatni, mi van már velem eltűntem, menjek át hozzájuk.

De olyan is volt már hogy senki nem köszöntött fel, csak a család. És egyetlen embernek jutottam csak eszébe. Az egyik exemnek csak. Akivel szintén nem véletlen van vége.

Hogy lehet hogy a rossz emberek tapadnak?

2024. márc. 30. 05:52
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Nem azért írtam ki mert a gyk-n akarnék ismerkedni. Nem akarok itt. Az menjen abba a rovatba.

Nem érdekelnek arctalanok meg 300 km re levők se. A gyk nekem nem társkereső.

Nem vagyok zárt. Nyitott vagyok emberekre.

A kérdés csak annyi, hogy lehet az hogy azok az emberek akik hazudnak átverősek aljasok, azok másznak rá másokra.

Ha bajban vagyok ilyeneknek kell szólnom is, mert ezek vannak csak jelen.

A logikája nem jön át az egésznek.

2024. márc. 30. 08:20
 22/28 anonim ***** válasza:
16 vagyok megértem hogy nem szeretnél nem is figyelem a kérdést innentől bocsi hogy nyitni akartam.
2024. márc. 30. 08:27
 23/28 A kérdező kommentje:
Én se mert nekem meg mennem kell. Mert találkozom az egyik "rohadékkal", de kényszer, mert intézünk ezt azt. Merthát kivel mással. Ha csak ilyenek vannak. Még mindig.
2024. márc. 30. 08:29
 24/28 anonim ***** válasza:
Hát ez aztán marhajó...
2024. márc. 30. 08:43
 25/28 A kérdező kommentje:

És ez az amit nem értek. Bármikor bárhol bármihez, vagy a semmibe is, amikor nincs semmi, senkim, az a tipus az első aki jelen van, keres hív, találkozni akar segít jön, "tapadnak", vagy vannak, akik rosszemberek vagy átvertek vagy nem is birom, vagy egymást se bírjuk, mert ilyen is van, hogy olyanokkal van együttműködés, akik amugy nem barátok, de együtt kell működni kényszerűen.

Vagy felkelek reggel ki se nyitom a szemem de 10 üzenet olyanoktól, akik ártottak már nekem és bármikor meg is teszik újra, ha van rá lehetőségük. de ha ezek nem írnak akkor senki.

Az aljas embereket mi motiválja mozgatja a másokra való tapadáshoz?

Legszívesebben ki se lépnék az ajtón, de azt a valamit tényleg el kell intézni valakivel. Hát kivel? Aki van, vagy akad. És azok kik? Hát ezek.

2024. márc. 30. 08:58
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Pont azért tapadnak, mert a proli próbálkozásuk után sem zárod ki őket véglegesen az életedből. Mi az, hogy csak vele tudsz intézni ezt-azt? Az első beszólása után véglegesen tiltani és kerülni őket mindenhol. Amíg ezt nem teszed meg, addig próbálkozni fog, mert azt hiszi, hogy csak kicsit kéreted magad.
2024. márc. 30. 10:56
 27/28 anonim ***** válasza:
73%
Gyászbánat vagy?
2024. márc. 31. 00:36
 28/28 anonim válasza:
Felteheted a kérdést: hogy a fenébe lehet, hogy csak gyökerek vesznek körbe, és csak azok a bizonyos "vámpírok" keresnek? Miért őket vonzom be? Az élettől azt kapod, amit tolerálsz - most jöttél rá, hogy többet érsz, többet érdemelsz. Miért csak most? Az első lépés az önértékelés megteremtése és kimondani: én ennél többet, jobbat érdemlek, majd ennek mentén menni tovább. Az életkor igenis számít - az "epiphany" phase-ben vagy épp. Ennek viszont utána kell nézned, hogy mit jelent.
2024. ápr. 2. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!