Miért kellenek a lájkok?Miért fontosak a megtekintések?
Vannak önbizalomhiányosak, vagy épp olyanok, akik nem elégedettek a jelen életükkel és így, neten kompenzálnak. Illetve bőven vannak olyanok is, akik a követők, kedvelések/reakciók nagy mennyiségétől érzik magukat fontosnak, valakiknek, mert minél nagyobb a szám, annál menőbb valaki, annál nagyobb ismeretségi hálóval rendelkezik. Pedig lehet a neve mellett bármekkora a szám, a nap végén úgy is az számít, hogy közülük kikre lehet számítani, kikben lehet megbízni.
Meg aztán az is lehet, hogy valakinek az esik jól, hogy a neki címzett dicséreteket boldog-boldogtalan láthatja a neten.
Félreértés ne essék, nekem sincs rendben sem az önbizalmam, sem az életem, mégsem folyamodok ilyenekhez. Sőt, a magamról készült és posztolt képek (profilképek) számát is bőven meg tudom egy kézen számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!